От х:

Днес в x:

Приятно учене на открито с мисъл за природата организираха в училище „Св. Иван Рилски“

    В стремежа да изградят учебния процес по естествен и интересен за възпитаниците си начин, екипът на ОУ „Св.Иван Рилски“ в Хасково осъществи поредна иновативна идея. В двора на школото учениците вече разполагат с учебна стая „Биосфера“, в която да могат да съчетават приятните часове от това да са навън с полезните по трупане на нови познания в различните сфери на науката.

    Класната стая и изработена по проект на училището, одобрен за финансиране сред участие на ежегодния конкурс в рамките на Националната кампания „Чиста околна“ на МОСВ.

    423 училище са кандидатствали за финансиране на идеите, от тях 99 са одобрените. 7500 лв. е стойността на проекта в хасковското училище, уточни заместник-директорът Виолета Желева.

    Участниците в Ученическия съвет днес показаха на по-малките възпитаници в училището как да събират разделно отпадъците и им разясниха защото е важно това за рециклирането на материалите и опазването на околната среда.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ак
      Академик
      9 -4
      15:13, 3 ное 2023
      Скочи-брата сбръчкана павлит0ва пак се показа. Няма ли да изчезва вече тая пенсионирана нагаждачк-а?!?
    • 2
      Ба
      Бай Танас общественик
      5 -4
      19:22, 3 ное 2023
      Както е тръгнало и изкуствен интелект ще учи децата ни! Каква е тази биосфера сред бетон и плочки. 7500 лева за 500 кила стоманена конструкция и 100 кила дъски и боядисана в цветовете на ЛГБТ . Децата ще ги държат на течение и хукут докато траят уроците
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини