От х:

Днес в x:

Николай Мелемов, ГЕРБ: 12 години хората ми гласуват доверие, защото не обещаваме чудеса /галерия/

    Предизборната среща на кандидата за кмет на община Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов и кандидата за кмет на Виево Николай Хаджийски с местните жители се превърна в празник, тъй като на нея гостува родопският певец Хамид Имамски. Гости на празника бяха също така народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев, кандидат-общинските съветници Екатерина Гаджева, Емилия Марковска и Иван Стоев, а също така кандидатът за кмет на община Баните Павлин Белчев.  
    Мелемов заяви, че е във Виево, за да каже на хората, че ще продължи да работи за тях, че вратата му винаги е отворена за кмета и жителите на селото и се старае да решава проблемите според техния приоритет. Подчерта, че когато приключи водният цикъл на Смолян и възстановят улиците, ще обърнат повече внимание на селата. Каза, че постоянен негов приоритет през всичките тези 12 години са били децата и хората в нужда, защото са най-уязвими.
    „12 години разплащахме стари задължения и въпреки това постигнахме много. Ако тези 20 милиона, които връщахме, бяха в общината, щеше да се усети и в града, и в селата. Никъде не съм обещавал чудеса. От 12 години съм кмет и досега хората са ми гласували доверие, защото не обещаваме много, но това, което обещаем, го правим“, подчерта Мелемов.
    Николай Хаджийски заяви, че неговото намерение е да създаде по-добри условия за младите, за туризма, за разкриване на нови работни места.
    „Смятам, че съм доказал, че съм силен и упорит. Има хора, които ме познават много добре и знаят, че каквото кажа, го правя. Има хора, които не ме познават добре - пред тях искам да докажа, че ще работим за бъдещето на село Виево. Ние със съпругата ми искаме да останем във Виево. Мисля, че е време за промяна, която вече е належаща. Ако искате да ме подкрепите, с бюлетина №7 ще задържите единственото младо семейство във Виево“, посочи Хаджийски.
    По думите на д-р Събев отборът на ГЕРБ е най-силен.
    „Виждате един млад, амбициран човек с какво вълнение говори пред вас. Това е човекът, когото предлагаме за кмет на селото - подкрепете го! Подкрепете Николай Мелемов за кмет на общината. Нека на 29-ти октомври да гласуваме дружно за 7-ми номер“, призова той.
    Депутатът посочи, че за последните 2 години начело на държавата заставаха какви ли не правителства. „Експерименти не трябва да допускаме в местната власт, защото ако не бяха кметовете, държавата щеше да рухне. Ако не гласуваме правилно за кметове, има риск това, което се случи на национално ниво, да се пренесе на местно. Затова съм тук, за да ви кажа – нека бъдем заедно! Аз подкрепям Николай Мелемов за кмет на Смолян, Николай Хаджийски за кмет на Виево и листата на ГЕРБ за Общински съвет“, каза в заключение д-р Красимир Събев.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини