От х:

Днес в x:

Мeteo Balkans ще прави първата в България метеорологична телевизия

Oт популярния сайт за прогнози за времето "Мeteo Balkans" съобщиха, че са получили лиценз за телевизионно излъчване. Допълват, че Комисията за регулиране на съобщенията е обявила, че "Meteo Balkans" успешно е удовлетворил всички необходими критерии и изисквания за получаване на лиценз. С това допълнение се планира предоставянето на зрителите в България на възможност да следят специализирани метеорологични предавания, анализи и прогнози в реално време.

"Това ще бъде първата и единствена по рода си метеорологична телевизия в България. От "Meteo Balkans" очакваме, че новият проект ще предложи на зрителите иновативен и интерактивен подход към прогнозите и анализите на времето, като същевременно ще предоставя уникални възможности за образование и обучение по темата. С тази нова инициатива искаме не само да информираме, но и да обогатим знанията на хората за метеорологията и да създадем общност от ентусиасти, които да споделят своя интерес към природните явления", пишат от сайта.

Собственик на сайта е дружеството "Хелт Тех" ЕООД. Като едноличен собственик на капитала му в търговския регистър е посочен Георги Стоянов Илиев. До 2018 г. съдружници са му двама граждани на Русия - Едуард Скорлупкин и Елена Гончарова.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини