От х:

Днес в x:

5 признака, че една жена живее с мъж, когото не обича

Жените могат да се похвалят със силна интуиция. Те направо четат мислите на съпрузите си. Разбират много от жестовете и мимиките. Умеят да четата между редовете.

Мъжете от своя страна лесно могат да бъдат заблудени. Те не се задълбочават в детайлите. Ако съпругата приготвя вечерята, избърсва праха в апартамента и не е тръгнала никъде, значи го обича и всичко е наред.

А това може да е далече от истината.

Ето 5-те признака, че една жена вече не обича мъжа, с когото живее:

1. Изчезнало е желанието да бъде наоколо през цялото време

Обикновено обичащата жена обича да си върши работата тихо, но любимият да е някъде на една ръка разстояние, в периметъра на погледа ѝ.

Сега обаче тя иска да бъде в друга стая или в собствения си дом. Ако не сте имали конфликти и изведнъж жената започне да се държи по този начин и все по-често да избягва компанията на мъжа си и да предпочита усамотение, то със сигурност дистанцията се задълбочава и може да няма връщане назад.

2. Промяна в навиците

Ако преди жената е спортувала с мъжа си, споделяла е с него неща, които обича, намирали са си споделени начинания заедно само и само да прекарат повече време заедно, но вече не го прави, очевидно става дума за охлаждане на чувствата. Дори да се оправдае със здраве, умора, сън, това едва ли отговаря на истината.

3. Натрупване на обида и гняв

Понякога, когато обича, жената прощава. Допуска да отстъпи, макар да знае, че е права. Ако подобно нещо обаче се случва постоянно, то неминуемо се натрупват огорчение, обида и гняв. С времето тези чувства напират да излязат наяве и става все по-невъзможно да бъдат потиснати. Когато това се случи, жената издебва и най-малкия повод, за да напусне мъжа. Това е само претекст. Причината се корени в годините назад.

4. Игнориране на важни събития

Когато има важни събития, поводи, празници, жената винаги е до своя мъж. Независимо дали й харесва мястото, на което се намира, тя застава до него, защото така е редно. В един момент обаче престава да го прави. Пренебрегва рождения ден на свекърва си, не спазва обещанието си за пазар за нов костюм, не го придружава на любимите му места – всичко това сочи, че жената е продължила сама. 

5. Край на подаръците и изненадите

Преди всеки подарък и всяка изненада е била колкото за жената, толкова и за мъжа. Макар да ги организира тя, половината от удоволствието й е реакцията на любимия. Вече не прави такива неща, защото е охладняла в чувствата си. Дори извинението да е загриженост за семейния бюджет – когато човек е влюбен и обича, материалните неща са на заден план.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини