От х:

Днес в x:

Ще има ли "Барби 2"?

Продуцентите на филма "Барби" са започнали подготовката на втората част на филма на фона на рекордните приходи, пише The Sun, позовавайки се на източници от филмовата индустрия.

Според събеседника на изданието тази идея все още е на ранен етап, но шефовете искат да привлекат същия екип за продължението, който засне първата част.

Днес стана ясно, че "Барби" продължава да е начело на бокс-офис класацията на Северна Америка за четвърта поредна седмица с приходи от 33,7 милиона щатски долара, съобщи Асошиейтед прес. Филмът на режисьорката Грета Гъруиг надхвърли приходи от 500 милиона щатски долара в Северна Америка седмица, след като премина границата от един милиард щатски долара в света.

Когато „Барби“ официално премина границата от 1 милиард долара в световния бокс офис, спекулациите за потенциално продължение се засилиха десетократно. Преди дни Грета Геруиг, която режисира „Барби“ и написа сценария с Ноа Баумбах, каза пред The New York Times, че все още няма идеи за "Барби 2". Но тя също така каза пред People, още преди филмът да се присъедини към клуба от 1 милиард долара, че се надява нейният филм "да бъде началото на един свят и куп различни филми за Барби".

"Има тон, хумор и радост и очевидно светът е толкова красив", каза Геруиг пред изданието. "Искам да се върна в страната на Барби."“

Марго Роби беше по-малко настоятелна, когато беше попитана за продължение на "Барби" в интервюта преди премиерата. Роби не само играе едноименната кукла в хитовата комедия, но и продуцира филма.

Със сигурност Warner Bros. и Mattel ще искат продължение на „Барби“, като се има предвид успехът на филма. Както главният изпълнителен директор на Mattel Ynon Kreiz каза пред Variety, "Успешните филми водят до повече филми. Нашата амбиция е да създаваме филмови франчайзи."

Премиерата на комедията "Барби" беше на 21 юли. През първите три седмици след излизането си филмът спечели повече от един милиард долара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини