От х:

Днес в x:

Публиката на "CinemaCon" първа видя кадри от филмите "Барби" и "Дюн 2"

    Студио "Warner Bros.", което чества 100-годишнината си, представи на изложението "CinemaCon" в Лас Вегас натоварена програма, като начело на афиша са комедията "Барби" и няколко ленти за супергерои от вселената на "DC Comics", съобщиха задокеанските медии.

    "Не искаме да правим филми, предназначени изключително за стрийминг", каза новият генерален директор Дейвид Заслав.

    Излизането на екран на комедията "Барби" е насрочено за 21 юли. В главната роля е актрисата Марго Роби. В ролята на Кен е Райън Гослинг. Режисьор е Грета Гъруиг. Във филма куклата с неувяхваща усмивка решава да избяга от прекалено съвършения си свят и отива в Лос Анджелис.

    Грета Гъруиг обясни, че е искала да покаже визия на куклата, повлияна от "Магьосникът от Оз" и диско музиката.

    "Warner" финансира и римейк на "Пурпурен цвят" на Стивън Спилбърг. След мелодрамата от 1985 г. режисьорът показва нова версия, която разказва за чернокожи жени, жертви на сексуално насилие и расизъм в американския Юг в началото на 20-и век. Този път филмът е мюзикъл по бродуейската адаптация на едноименния роман на Алис Уокър. Очаква се "Пурпурен цвят" да излезе по екраните за Коледа.

    Актьорът Тимъти Шаламе представи два нови филма, в които участва. В "Уонка" той се превъплъщава в младия Уили Уонка, героя на Роалд Дал, пише БТА. Във втория "Дюн" играят също Остин Бътлър, Леа Сейду, Кристофър Уокън, Флорънс Пю. Първият филм ще излезе през декември, а вторият - през ноември.

    "Warner" представи също филма "Светкавицата" (The Flash) с Езра Милър, "Аквамен" и "Синия бръмбар", които се очакват тази година.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини