От х:

Днес в x:

ПМГ – Хасково с обновени спортни игрища

Изображение 1 от 6

    Приключи основният ремонт на спортна площадка в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково, съобщиха от общинската администрация. Днес кметът Станислав Дечев и заместникът му Динко Тенев посетиха обекта, за да проверят изпълнението на ремонтните работи.

    Това е поредната училищна спортна площадка, която се обновява и модернизира по инициатива на Община Хасково. Финансирането е от бюджета на Общината и от „Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища“ на МОН.

    На игрищата за баскетбол и волейбол на Природо-математическата гимназия са положени два слоя асфалтобетон, монтирано е ново волейболно и баскетболно оборудване, направена е маркировка.

    Преди да бъде ремонтирана спортната площадка за волейбол и баскетбол, основно беше обновен съседният футболен терен. Отново със средства от бюджета на Община Хасково беше ремонтиран теренът, положена беше саморазливна ударопоглъщаща настилка, след разчертаването на футболното игрище бяха доставени и монтирани врати за минифутбол.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Их
      Иха
      2 0
      11:42, 31 май 2023
      Стига вече , Дечев малко ти остана , стига се хвали предизборно .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини