От х:

Днес в x:

Триъгълно НЛО кръжи над военна база, заснето на видео от свидетели

Разследващ журналист съобщи за масово наблюдение на НЛО над военна база - безшумен триъгълен кораб със светлини, при което е задействана "въздушна и наземна реакция".

Около 50 очевидци в Центъра за въздушно-наземни бойни действия на морската пехота Туентинайн Палмс - Кемп Уилсън, са съобщили за НЛО.

Фрапиращият инцидент се разиграл вечерта на 20 април 2021 г. и е продължил около 10 минути.

Видеоклиповете, заснети от морски пехотинци във военната база с техните смартфони, изглежда разкриват присъствието на пет светещи обекта, подредени в триъгълна конфигурация.

Кадрите бяха разкрити от журналистите Джереми Корбел и Джордж Нап чрез техния подкаст, наречен Weaponized, където обсъждат НЛО.

Двамата получиха и публикуваха шест видеозаписа на тази поява на НЛО. 

Според съобщения на очевидци, НЛО е с формата на триъгълник, наблюдавано от различни ъгли. Те са видяли кораб, тяло, a не просто светлини, летящи в триъгълна формация, твърди Джеръми Корбел в интервю пред NBC News. Това се вижда на снимките, направени в нощен режим.

Свидетелите подчертават, че корабът е бил напълно безшумен през цялото време на наблюдение.

Въпреки че прецизните измервания са предизвикателство, размерът на неидентифицирания обект е определен някъде между половин футболно игрище и тристайна двуетажна къща.

Във видеата се чува как развълнувани морски пехотинци обсъждат извънземните и се опитват да анализират поведението на НЛО.

Според Джеръми Корбел и Джордж Нап, хронологията на събитията предполага, че мистериозният кораб се е появил в 20:20 ч. .

Четири минути по-късно са заснети първите известни записи на iPhone и инфрачервени устройства от очевидци.

В 20:29 ч. са били изстреляни осветителни снаряди и това изключително събитие е документирано от свидетели. След това неидентифицираният обект е изчезнал.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини