От х:

Днес в x:

Мистерията е разкрита: Ето защо Илон Мъск се целува с жени-роботи

Снимки на Илон Мъск, който се целува с различни жени-роботи, сериозно притесниха потребителите, които и без това вече са на тръни от бурния прогрес на изкуствения интелект. На кадрите Мъск се прегръща, гали и разменя целувки с привлекателни хуманоиди от женски пол.

Всичко тръгва от публикация в Twitter на потребителя Даниел Марвен, в която той пуска снимките и пише: "Илон Мъск обяви бъдещата си съпруга, но коя е тя? Това е първият робот, създаден с помощта на изкуствен интелект, който има характер и физически особености на жената на мечтите на Мъск. Качествата на жената-робот не могат да бъдат открити у друга жена, защото нито едно човешко същество няма как да притежава абсолютно всички желани положителни характеристики.

Тя се казва Катнила и работи чрез соларна енергия, без да има нужда да се зарежда. Оборудвана е със специални сензори, чрез които може да изпитва тъга или щастие, освен това има балансиран начин на мислене... така че може да сподели, ако изпадне в криза, ако има специфични нужди или е подложена на психически стрес."

Разбира се, публикацията веднага предизвика вълна от коментари на потребители, които или са възхитени от бъдещето, или са искрено озадачени как може Илон Мъск да се целува с роботи. Всички те обаче пропускат именно последното изречение, което казва всичко - изображенията не са истина и Илон Мъск не се целува с жени-роботи. Дори и в действителност много да му се иска.

А след това авторът добавя: "Този пост цели да обърне внимание на опасностите от изкуствения интелект в близко бъдеще, особено след като Tesla пуснаха първия интегриран робот Optimus." Хора, този тип не е човек!"

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини