От х:

Днес в x:

Хасково е домакин на два детски футболни турнира

    Хасково е домакин на два детски футболни турнира. Срещите се играят на стадион „Младост“ днес.

    Едната надпревара е футбол 7 за деца, родени през 2012 и 2013 година. Участваха 7 отбора от Хасковска област - ОФК „Хасково“, два от Димитровград, два от Любимец, „Хеброс“ - Харманли и един от Стамболово. Те играха на малки врати на две игрища. 

    „Димитровград 2” и “Стамболово” завършиха с резултат 2:6, “Димитровград 1” и „Хеброс“ с резултат 1:9, “Любимец 2” и “Димитровград 2” с резултат 6:9, ОФК “Хасково” и “Любимец 1” с резултат 2:12, “Хеброс” и ОФК “Хасково” с резултат 13:3, “Димитровград 2” и “Димитровград 1” с резултат 2:2, а “Стамболово” и “Любимец 2” с резултат 6:6.

    Това е втори турнир за футболисти от тази възрастова група. Първият се проведе на 8 април в Харманли, а третият отново ще е в Хасково на 24 май от 13 часа на стадион “Младост”.

    Днес в 13 часа в Хасково започна друг турнир - футбол 5 за деца, родени през 2014 и 2015 година. В надпреварата участват 10 отбора от Хасковска област. 

    Турнирите се провеждат от няколко години. Организират от Областния съвет на Българския футболен съюз в Хасково по програма за подрастващите. Няма крайно класиране и награди. Идеята е децата да играят организиран футбол, в група. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини