От х:

Днес в x:

Убитата жена в София е била застреляна, притеснявала се е за живота си

Убитата жена, намерена в багажник на кола в София, е била застреляна и се е страхувала за живота си и е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек. Не е подавала сигнали срещу него. Тя е работила в мобилен оператор заедно със заподозрения за убийството ѝ, който е задържан. Те са имали връзка, но са се били разделили към момента на убийството, съобщават бТВ, NOVA и "24 часа".

Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, вижда се още как шофира с висока скорост до улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето районно полицейско управление.

Мъжът е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

По непотвърдена информация името на задържания мъж е било във въпросната бележка. Според бТВ жертвата се казва Кристина, а задържаният мъж - Калоян.

Намерена е и колата на убитата жена, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи.

По непотвърдена информация тялото на жената е открито в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил запечатан с полиуретанова пяна. Колата е открита в кв. "Захарна фабрика", където автомобилът е бил откаран в автосервиз и именно там е открита убитата.

Според "24 часа" задържаният мъж е бил осъждан за палеж на колата на предишна своя приятелка. Тормозил я е, като тя е подавала няколко сигнала срещу него.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини