От х:

Днес в x:

Децата от градина „Вихрогонче“ посрещнаха с много настроение Баба Марта в дома за възрастни

    Децата от групите на детска градина „Вихрогонче“ от селата Узунджово, Динево и Стамболийски посрещнаха първи март заедно с бабите и дядовците от дома за възрастни хора в местността „Кенана“ в Хасково.

    Социалният домът посрещна децата от градината пременен в бяло-червена украса, която е изработена в клубовете по интереси.

    С песни, танци и стихотворения, посветени на първомартенския празник, малките изпратиха своите пожелания за здраве и късмет.

    От детската гради за втори път организират празник заедно с обитателите от дома за възрастни. След емоционалната им среща на Коледа, сега пак са решили, че подкрепата и доброто настроение, което децата носят на домуващите, е най-големият първомартенски подарък за беловласите хора.

    Традициите на този празник повеляват да сме по-добри и благодетелни. В тази посока от Дома за възрастни хора не само отправят своите пожелания, но и изпълват със съдържание думата „добро“. А доказателство за това е включването, както на на обитателите на дома, така и на целия екип от професионалист, които се грижат за тях, в акция по събиране на средства за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Така възрастните дават нагледен урок на младите за благодетелност.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини