От х:

Днес в x:

НЛО зачестили и над Китай

Жителите на град Цикихар в североизточната провинция Heilongjiang на Китай, граничеща с Русия, публикуваха в социалните мрежи видео на върволица от светещи кълба, летящи във вечерното небе. Какви точно са обектите не е известно.

Според публикация в китайското държавно издание Huanqiu Shibao на 13 февруари в 17.23 местен жител случайно забелязал в небето "куп" от някакви бързо летящи обекти. Тези, които летели отпред, светвали един по един, а тези в края изгасвали също един по един. Обектът не приличал на обикновено хвърчило по думите му.

Обектът е бил видим само за няколко секунди и докато извади телефона си, за да го снима, той изчезнал, разказва очевидецът.

Потребителите, публикували видеото, казват, че никога преди не са виждали нещо подобно - е обектът не издава никакви звуци, лети много високо и излъчва ярка светлина.

От местното на метеорологичното бюро са заявили, че не знаят нищо за това и не могат да обяснят какво е то. От Службата за противовъздушна отбрана на Цикихар пък казали, че не са получавали никакви известия за провеждане на учения или тренировки и че няма място за безпокойство.

В последните дни са зачестили съобщенията за неидентифицирани летящи обекти, наблюдавани в небето над континентален Китай. За НЛО край бреговете на провинция Шандонг в източен Китай пишат местни медии на 12 февруари. Властите са уведомили, че неидентифициран летящ обект е открит във водите край Рижао и че се готвят да го свалят, в тази връзка местните рибари бяха помолени да "спазват правилата за безопасност". Известието е включвало молба да се направят снимки на обектите, ако паднат близо до рибарските лодки.

Жителите на Шенжен, южната китайска провинция Гуандун, също са забелязали неидентифицирани летящи обекти на 12 февруари, според съобщения в социалните медии.

Властите не са дали никакава информация за това, което може да им е известно за обектите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини