От х:

Днес в x:

Идеи за подарък на най-добра приятелка

Най-добрата ни приятелка има специален повод или рожден ден? Ами сега? Трябва ни време да помислим, потърсим и открием нещото, което наистина ще я зарадва. Но, така или иначе, разбираме ден преди партито. Без паника. Бързо започваме да прелистваме разговорите от последните ни срещи. Дали пък деликатно не ни е намекнала на какво е хвърлила око? Нищо конкретно. Нещо в стила или в облеклото ѝ да ни е впечатлило? По какъв повод ѝ направихме за последно комплимент ? А, да - за новото червило, което не остана незабелязано от никого.

Наблюдението - ключ към правилния избор на подарък за приятелка

Умението да наблюдаваме е важно. То помага да се сетим за повече идеи за хубав подарък за приятелка. Сърфираме набързо през профилите ѝ в социалните мрежи и си припомняме нейните интереси от онова, което харесва и споделя. Накрая минаваме на вариант Б. Подаръците, свързани с красотата винаги носят на дамите радост и щастие. Парфюмите, козметиката, бижутата, дрехите и аксесоарите никога не са излишни. Добавят лукс, самочувствие и повече блясък. Те са като шампанското на Нова година - правят момента специален.

Жената и парфюмът - перфектната комбинация

За жените парфюмът е повече от козметика. Той ги превръща в манекени от дефиле на висшата мода, само че на друго място. Кристиан Диор казва, че не може да си представи жена, облечена в рокля, без да я съпровожда аромат. Парфюмът е най-оригиналният и универсален подарък за скъпата ни приятелка. Той носи усещане за класа и аристократичност. Символ е на висок статус и вкус. Демонстрира характер. Но не само той е част от имиджа на жената. Уникалното е, че тя се слива с неговата същност. Превръща се в една от неговите съставки с телесната си миризма и топлина на кожата. Като цвете със собствен мирис, включено в композиционната пирамида. Можете да откриете най-добрите образци на оригинални парфюми от над 2000 световни марки в онлайн магазин Makeup.

Жената с парфюмен воал осъзнава превъзходството си.Тя сияе от щастие и събужда интереса на околните. Ароматът я прави дръзка или кадифена, очарователна или романтична. Яркото и свежо флорално ухание носи радост и положителен заряд. Парфюмът с доминация на източни нотки ще внесе елемент на загадъчност и мистика.

Още идеи за подарък за най-добрата приятелка

Луксозната оригинална козметика е сред първите неща, които ни хрумват на прима виста когато търсим идеи за подарък за най-добрата си приятелка. Фон дьо тен или течно червило също биха били добри попадения. Що се отнася до крема за лице - трябва да сме наясно какъв ефект иска нашата красавица:

  •     антиейдж - защита на епидермиса от свободните радикали и укрепване на вътрешните му слоеве;
  •     хидратация - овлажняване и задържане на водата в клетките, предотвратяване на дехидратация;
  •     избелване и озаряване - меко ексфолиране на кожата и изсветляване на пигментните петна;
  •     маскиране на несъвършенствата - тониране и изравняване на тена.

Ружът за лице, пудрата или хайлайтърът също са отлични за подарък. Те са сред най-желаните грим продукти и вършат отлична работа, а всъщност не всяко момиче си ги купува. Избирайки подобна глезотийказа подарък, ще внесем колорит и положителна промяна във визията на своята приятелка. Направете търсенето на най-добрия подарък за приятелката си в истинско приключение на адрес: makeup.bg/brand/24201/.

Палитра за грим, червило или спирала са семпли и елегантни подаръци. Да се обзаложим, че ще влязат в действие още в деня на поднасянето им. Любопитството ще изкуши нашата приятелка да изтича веднага до най-близкото огледало и да провери как се вписва новата придобивка в грим визията ѝ и най-вече как се „усеща“ допирът до кожата.

Разбира се, има и други идеи и форми на подарък за най-добрата приятелка като хубава книга или електронен четец, билети за кино, за постановка или за концерт на любимата ѝ група, ваучер за козметична процедура или масаж, комплект ароматни свещи, масажор за лице или тяло - изобщо всичко, което бихме харесали самите ние. И въпреки, че парфюмът си остава номер едно за подарък, нека не забравяме, че е важен жестът и не на последно място - подаръкът да е от сърце, поднесен с искрена любов.

 

Видеа по темата

Последни новини