От х:

Днес в x:

Търсят управител на Преходното жилище за деца в Хасково

Изображение 1 от 2

    Свободно място за управител на „Преходно жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст“, намиращо се до ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, обявиха от Община Хасково.

    Необходимо е кандидатите да имат висше образование, бакалавърска степен в направление „Социални, стопански и правни науки“, „Хуманитарни и педагогически науки“. Предимство е опитът в сферата на социалните услуги.

    Документи се подават лично или чрез пълномощник в Община Хасково до 14 февруари 2023 г., като работното време е от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа.

    Кандидатите, отговарящи на изискванията по документи, ще се явят на интервю. Заплатата не е обявена.

    Припомняме, че новопостроеното социално заведение край улица „Градинска“ и намиращия се в съседство новопостроен Дневен център за деца с увреждания и техните семейства бяха открити през 2020 г. Бяха изградени по проект като общата стойност беше 814 271.12 лева.

    Преходното жилище е социална услуга от резидентен тип, предоставяща 24-часова грижа за потребителите, която да ги стимулира да развиват личните си умения и навици, чрез които да се чувстват сигурни и готови за предприемане на следваща стъпка към интеграция в общността. Целта на услугата е децата да изградят умения и навици за водене на самостоятелен начин на живот. Капацитетът на услугата е 8 места.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини