От х:

Днес в x:

Гледаме ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в 4К резолюция

Тази вечер, в 18:00 ч. българско време, ще бъде дадено началото на едно от най-чаканите спортни събития в света - ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022.

Откриващият мач, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор, ще бъде предаван на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия телевизионен канал DIEMA SPORT 3 4K.

Преди старта му, от 16:00 ч., зрителите ще могат да гледат и специалната студийна програма „Като за световно“ с водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов. Първи гости във високотехнологичното ново студио на „Като за световно“ ще бъдат бившият национален селекционер на България Ясен Петров и голмайстор номер едно в елита на българския футбол Мартин Камбуров. В предаването зрителите ще видят и специалното участие на едно футболно семейство - играчът на Славия Дарко Тасевски ще бъде в компанията на своята половинка - Ромина Тасевска, която е част от панелистите в „На Кафе“. С любопитна информация за климатичните особености на държавата домакин Катар ще се включи синоптичката на NOVA Лора Георгиева.

ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 се излъчва в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Всички 64 мача са разпределени поравно между тях, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи от вълнуващия турнир на живо. 

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини