От х:

Днес в x:

Възрастен мъж остави 13 000 лева в контейнер за смет

Телефонен измамник, представящ се за полицай е измамил възрастен мъж в Харманли. Вчера в управлението е подал сигнал 85-годишен пловдивчанин, живеещ в дом на улица „Велико Търново“ в Града на Белоногата. Той съобщил, че на 25-и около 19 часа непознат мъж му позвънил на домашния телефон, представяйки се за полицейски инспектор. Мнимият полицай му заявил, че старецът е обект на заплаха от измамници и го убедил да му предаде всичките си налични пари. След залавянето им, сумата щяла да му бъде възстановена. Възрастният мъж изтеглил 13 000 лева и ги оставил в контейнер за смет на общинския пазар в града, посочен от „полицая“.

Два дни след като разбрал, че е измамен подал сигнал в управлението. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ру
    Румен
    27 -1
    10:41, 28 окт 2022
    Толкова години се пише и информират хората по- всички медии , но явно още има хора които се хващат на "въдицата" . И то възрастните хора които гледат постоянно новините.
  • 2
    Ве
    Венков
    16 -3
    13:20, 28 окт 2022
    В банките тъпите касиерки не виждат ли , че човека е възрастен ? Да му кажат, че има измамници , да внимава с тази сума . Няма , те тъпите чомбри само силикони им са в главата , и хуища .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини