От х:

Днес в x:

Осъдиха 55-годишна жена, блъскала и удряла полицай

55-годишна жена е осъдена на пробация за нанасяне на лека телесна повреда на полицай при изпълнение на служебните му задължения, съобщиха от Темида.

Наказанието е наложено от Районен съд – Хасково, който одобри споразумение между прокуратурата и защитника на подсъдимата, която се е признала за виновна.

Случката е от 30 юли 2021 г. в стамболовското село Долно поле. Припомняме, че същата вечер възникнал скандал между сина й и жена му. Бил е подаден сигнал за домашно насилие и незабавно на място са били изпратени служители на Районното управление в Хасково. След изясняване на случая първоначално беше задържан 35-годишния мъж. При ареста 55-годишната му майка е възпрепятствала органите на полицията. Тя сблъскала един от служителите и му нанесла удари в лицето и крайниците. Впоследствие на полицая е оказана медицинска помощ в хасковската болница. Той имаше наранявания по ръцете.

С наложеното наказание на жената са определени пробационни мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес с продължителност 7 месеца, като периодичността на явяване и подписване е два пъти седмично, както и задължителни периодични срещи с пробационен служител с продължителност 7 месеца.

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    бъзз
    29 0
    16:22, 12 окт 2022
    Удари по лицето и крайниците на полицай и накрая изключителни/ многобройни смекчаващи вината обстоятелства и една пробацийка с минималните две мерки и почти за минимален срок!
    Ей така се възпитават хората!
    Не се чудете после, че нямало респект към Полицията!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини