От х:

Днес в x:

Британец е алергичен към собствената си жена

Британец получава обрив всеки път, когато докосне жена си. Това е така, защото той е алергичен към често използвана съставка в козметичните продукти, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Дарън Йънг, 45-годишен шофьор на автобус от Спротсбъро, споделя, че не може дори да се доближи до жена си, освен ако по тялото й няма и следа от кремове, лосиони или друга козметика. В противен случай пулсът му се ускорява и има опасност сърцето му да спре, а тялото му се подува и изрива. 

Виновник е широко разпространеният химикал полиетилен гликол. "Когато си лягаме жена ми Сю, няма нужда да се извинява с главоболие, достатъчно е само да ми каже, че е използвала например лосион за тяло. Това означава, че само едно докосване до нея може да ме убие", разказва Дарън Йънг. 

Мъжът не е алергичен само към собствената си съпруга, но и към всяка друга жена, която случайно може да докосне в ресторанта или по време на работа. 

Алергията на Дарън Йънг се е проявила, когато му била поставена стероидна инжекция за лечение на проблем с крака. Тогава лицето му се подуло, сърцето му спряло и се наложило да бъде реанимиран. От тогава Йънг много внимава какво докосва и постоянно пие лекарства.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини