От х:

Днес в x:

„Виолена“ със силно представяне в турнир, Баротев приключи спортната кариера

    Състезателите на хасковския клуб „Виолена“ записаха силно участие в международния турнир по спортна аеробика за деца, юноши и девойки, мъже и жени „Povdiv cup aerobic open“, провел се от 6 до 9 октомври в Пловдив. Това бе първото състезание от есенния спортен календар на Съюза по аеробика.

    Кристина Ванчева спечели сребърен медал в категория групи при 15-17 г, заедно със състезатели от клуб „АМД Пловдив“. На първия аероденс в България при 12-14 г. Панчева, Везева, Тодорова, Дойчева, Илиева, Карева, Русева, Карамфилова (последните две от СК „Ултраспорт“) се класираха на 4-то място.

    Всички останали изиграни съчетания с допуснати грешки, не успяха да се наредят сред финалистите.

    С невероятно атрактивно изпълнение на тройки 18+, Тихомир Баротев и съотборниците му от „АМД Пловдив“ Антонио Папазов и Дарина Пашова, приключи и изключителната спортна кариера на тримата състезатели. С просълзяващо изпълнение на смесени двойки Папазов и Стоилова от СК „АМД Пловдив“ приключи и уникалната спортна кариера и Стоилова.

    „Пожелаваме им попътен вятър и успех в бъдещите им начинания. Едно е ясно: Те винаги ще бъдат свързани с техния любим спорт!“, казаха от хасковския клуб с президент и треньор Теменуга Илиева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини