От х:

Днес в x:

МВР: Водачът на Опела е причинил катастрофата със загиналия 45-годишен мъж

Изображение 1 от 3

    75-годишният водач на Опела е причинил вчерашната катастрофа в Хасково, след което загина 45-годишен мъж, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    Припомняме, че инцидентът стана в 7:27 часа на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Единство“. Ударът бе между два леки автомобила Мерцедес и Опел.

    На регулирано кръстовище със светофарна уредба и светлинни сигнали, двамата водачи преминавали на зелен сигнал. Възрастният мъж от Меричлери е шофирал Опела по булеварда и тръгнал да прави ляв завой към квартал „Република“, при което реализирал катастрофата с Мерцедеса. От удара, последният е продължил пътя си извън платното и се е ударил в метален стълб.

    Пристигналите на място медици са транспортирали в болницата двамата водачи и возещата се в Опела жена на 66 г. от Меричлери. По-младият водач е починал в лечебното заведение. Другите двама са настанени за лечение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Pe
      Pepelanka
      10 -2
      12:09, 16 сеп 2022
      Ами сега какво става с пенсионера
    • 2
      Ни
      Нищо не става
      24 -2
      12:24, 16 сеп 2022
      Ще си яде пенсията, а другият ще гние в гроба! Все пак живеем в България!
    • 3
      Ми
      Мимето
      38 -10
      14:04, 16 сеп 2022
      Как така е виновен възрастния мъж и защо?? Засякал е младия водач, който се е движел в населено място, бързайки да премине през кръстовището с доста по-голяма скорост понеже светофара е бил вероятно със жълта светлина/а в града скоростта е 50 км/час. Като гледам от снимките какви щети има по Мерцедеса, удряйки се в жележния стъб, сигурно е карал с поне 80 - 90 км/час??? , а не със 50 км/час?? Затова скоростта в града е 50 км/час за да може всеки водач в кръстовището да има време да извърши маневрата, която е решил да направи?! А не излизайки от невиделица и с висока скорост друг водач може да се окаже в опасната зона за сблъсък с въпросоното моторно превозно средство!!
      • Гр
        Гражданин
        16 -5
        15:19, 16 сеп 2022
        Да, възрастният мъж е виновен, защото е отнел предимството на мерцедеса. Правел е ляв завой. Относно загиналия мъж, според мен е карал със скорост доста по-висока над разрешената и е бързал да мине на жълто. За съжаление, не е успял! Жалко за семейството му!
      • 11
        111Ф
        21 0
        15:24, 16 сеп 2022
        Просто още един случай в който се доказват законите на природата ,че рано или късно които шофира като камикадзе го достига съдбата на камикадзето.
    • 4
      Лу
      Лудият Макс
      15 -1
      15:32, 16 сеп 2022
      А сега като сте четена медия покажете видеото от катастрофата нали има камери за наблюдение на кръстовището.? Да видим дали е преминато на зелено или на жълто зелено?
      Ако мъртвеца си беше сложил колана сега най-много да го боли някое ребро и щеше да си търси нов мерцедес пак на старо.
    • 5
      Ле
      Леш
      13 0
      20:36, 16 сеп 2022
      Нито шофьори, нито пешеходци, нито велосипедисти имат култура. На същия ляв завой ми изскочи със бясна скорост велосипедист който на червен светофар изхвърча на милиметри от бронята ми без да спре. Добре, че човекът в колата до мен изкрещя за да мога да спра навреме. Всичкото ни е такова. И да. В Хаскьой винаги очаквай неочакваното. Затова винаги със съобразена скорост.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини