От х:

Днес в x:

Георги Георгиев води депутатската листа на „Възраждане“ в Хасково и Кърджали

Депутатът в 47 Народно събрание от „Възраждане“ от региона на Кърджали Георги Георгиев ще води листа за изборите на 2-ри октомври отново там, но  и Хасково. Списъкът на водачите на „Възраждане“ за предстоящия вот за Парламент беше обявен на брифинг днес от ръководството на партията.

Георгиев е от Хасково и е председател на местната партийна организация. По образование той е инженер, магистър по „Производство на стъкло, керамика и цимент“ от ХТМУ – София със специализация „Неорганични технологии“ от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас. Съпругата му е родом от Кърджали и това беше топлата връзка, по която на предходните избори Георгиев оглави на предходните избори кандидат-депутатската листа на „Възраждане“  в 9-ти МИР.

Той беше сред най-активните участници в протестите в Хасково през лятото на 2020 година.

След водаческото място в листата им, обявено от БСП за Смиляна Нитова, това е вторият водач на листа, който излиза в общественото пространство официално в Хасково.

През следващата седмица ще бъдат представени и останалите кандидати за народни представители на „Възраждане“ от Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ба
    Бай Танас
    40 -22
    22:53, 19 авг 2022
    Руска подлога ! Кариерист !
    • Ба
      Бай Анастас
      25 -20
      11:11, 20 авг 2022
      И какво предлагаш да не се къпем да не се топлим да ядям скакалци и да се онаждаме с пъпкуване за да угодим на Брюкселската смрат
  • 2
    11
    111
    28 -9
    23:41, 19 авг 2022
    И какво общо имаме ние, нормалните хора с това???
    • 22
      222
      15 -20
      11:09, 20 авг 2022
      Вие ненормалните хора имате много общо но все още... Виж коментара
  • 3
    Го
    Голям Уй
    15 -12
    11:54, 20 авг 2022
    Пичове и пички гласувайте за ГРОБ за леля Сачева благодарения на която с ТЕЛК останаха само кехлибарените същества от ромски произход.Помните ли театъра в началото Кофит шитнята когато Муфтаджийски се разхождаше със скафандър из София.Когато ония тарикат от ВОЛЯ Пладнешки беше облечен като презерватив в народното събрание Вие какво правихте редихте се в студа на опашка да си озаконявате газовите уредби.Него помните нали.А не гласувайте за подмяната според думите на Киро и Асеня вече трябваше да се къпем в газ а за инфлацията не говоря.Това което януари си купувахте със 100 лева сега и с 50 не можете да си купите.Или не гласувайте за Слави ще има чалга навред.Азис ще е министър председател Фики министър на културата а Луна президент.Защо Слави гласувайте за ДПС и без това обичате навсякъде да се дупите .Дупки запушват всякакви.Абе най добре не гласувайте в деня на изборите ходете на риба за гъби ходете на теферич или на проститутка да барнете пичи въшки .И не забравяйте ядете скакалци не се къпите и не се топлите за да угодите на една друга умно красива партия.За нея няма да ви агитирам да гласувате от нея полза няма.И без това шефчето е слънчоглед партия викат му Ицо пудела на Бойко или на който плати
  • 4
    Jh
    jhb
    2 -1
    23:17, 21 авг 2022
    Гласувате за този лалугер и продажната му партия, получавате война и в България!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини