От х:

Днес в x:

Ремонтират детска площадка в кв. „Орфей“ по сигнал на граждани

    Сигнал на хората от блоковете 16 и 15 в Хасковския квартал „Орфей“ отведоха екипа ни до изпочупена детска площадка. Мястото за отдих и игра е доста занемарено оплакват се жителите на блоковете наоколо. Изпочупени са  дървените седалки на пейките, има и люлки без място на което децата могат да седнат. По стълбичките към пързалката също липсват стъпала.

    Видно е, че  хората не пазят съвестно, но всяко нещо си иска поддръжка, казва Катя Петрова, която често е на площадката със 6-годишния си син.

    Площадката е любимо място не само за малките, но и за тейнейджърите от околните блокове. Те се събират на нея обикновено сутрин, защото има дървета и добра сянка. Децата разказват, че не са ставали свидетели на вандалски прояви от по-големите, които живеят наоколо.

    От Общината приеха сигнала и ще изпратят екип да огледа мястото, за да се прецени какво може да бъде поправено и какво трябва да бъде подменено. От там коментираха, че при подобни ситуации гражданите могат да изпращат сигнали към администрацията чрез платформата на сайта на Общината или на имейл.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини