От х:

Днес в x:

ФК Димитровград 1947 стартира новия сезон с нов треньор

    Димитровградският футбулен клуб "Димитровград 1947" стартира вчера,  27 юни, подготовката за новия сезон с нов треньор. Новият треньор на клуба - Георги Каменов, бе представен от члена на УС на ФК Димитровград – Мартин Александров.

    Мартин Александров

    Александров заяви, че целите на клуба са да запази един боеспособен отбор, като бъде запазено основното ядро от старши футболисти и то да бъде допълнено с нови попълнения от детско-юношеската школа в Димитровград и региона. Пред новия треньор няма поставени цели, които да бъдат покрити, както и към момента няма амбиция за преминаване в по-висока футболна лига. Александров изказа благодарности към свършената работа на доскорошните треньори Тодор Манев и Деян Динев.

    старши треньор Георги Каменов

    Новият старши треньор Георги Каменов бе представен като опитен специалист от А група, който има солиден стаж и знания. С него ръководството на клуба се надява да повиши качеството в детско-юношската школа. Той е бил старши треньор на Хеброс - Харманли, тренирал е и в клуба със Свиленград, от 2017 година е от хората, започнали проекта на Арда - Кърджали, като там е работил с Елин Топузаков, Стойчо Стоев, Стамен Белчев и други.

    Клубът е напълно обезпечен финансово до края на годината, като средствата се осигуряват от община Димитровград и още трима по-малки спонсори.

    Следващите 2 предстоящите контролни срещи на ФК "Димитровград 1974" ще са на собствен терен на стадион "Миньор". На 9-ти юли местния клуб ще се срещне с Родопа - Смолян, а на 16-ти с клуба на Ямбол.

    Повече може да видите във видео-репортажа:

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини