От х:

Днес в x:

Скъпото гориво примамва към бягство

Покачващите се цени на горивата притискат все повече шофьорите и някои от тях дори са готови на престъпление. Такъв е един от случаите, за който съобщават от МВР-Хасково.

Заловен е мъж, който още преди седмица е заредил гориво на бензиностанция на Димитровградско шосе в Хасково. Вместо добросъвестно да плати на касата обаче, той духнал яко дим с автомобила си.

В полицията е подаден сигнал от управителя на ощетения обект. Описанието сочело, че водачът на лек автомобил „Сеат“ заредил бензин за 50 лева, който не платил.

В крайна сметка недобросъвестния клиент е заловен. Той е на 48-години. Вече е заплатил дължимата сумата на управителя на бензиностанцията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ек
    ЕКС ЧЕНГЕ
    7 -3
    13:30, 10 юни 2022
    Още,ощее...Високите цени водят до това...
  • 2
    Уп
    Управителя на обекта
    13 -1
    15:20, 10 юни 2022
    Статията няма нищо общо с истината.Вярно е , че има клиент , които не си е заплатил зареденото гориво. На видоезаписите се вижда , че човекът съвсем спокойно се качва на автомобила и потегля. Потърсено е СЪДЕЙСТВИЕ от полицията за установяване на водача. Човекът дойде , извини се , плати си сумата и в цялата история няма никакъм умисъл , престъпление и внушението на статията е погрешно.Мъжът не бил преследван , за да е заловен. От полицията просто са му позвънили по телефона и са му казали за случая. Клиентът дойде веднага.Нито е бил недобросъвестне , нито е имал намерение да бяга.Хората си имат достатъчно главоболия и подобни неща се случват.Но далеч не всички случаи са свързани с престъпления или с високи цени на горивата.
  • 3
    Ча
    чапек
    6 0
    17:32, 10 юни 2022
    Добре де,високи цени,а всеки се вози сам до работното место!Сутринта тапи се образуват.Никой не си оставя колата и да пътува с рейс,тролей,или пеш!!!
  • 4
    Уа
    Уау
    1 0
    09:24, 11 юни 2022
    За 50лв кой би си създал проблеми, бил е разеян и не е платил
Последни новини