От х:

Днес в x:

Силно представяне на „Мега спорт“ в открития турнир по спортна аеробика в Чехия

    Състезателите на хасковския клуб „Мега спорт“ записаха силно участие в открития турнир по спортна аеробика в град Прага, Чехия. В него участваха представители на 11 държави, сред които и България.

    Успешно бе представянето на най-малките състезатели от „Мега спорт“. Във възрастова група 6-8 години златен медал получи Джемре Стефанова. В по-горната възрастова група златен медал заслужи Кирил Стратиев в индивидуално момчета. В категория тройки златен медал за Ивайла Трендафилова, Галина Стоянова и Габриела Колева. При групите на почетното първо място се качиха Ивайла Трендафилова, Галина Стоянова, Габриела Колева, Юлиана Балтова и Кирил Стратиев.

    В неделя се проведоха финалите за възрастови групи мъже и жени, 15-17 г. и 12-14 години.Състезанието бе важна контрола за националните ни отбори, които за първи път представиха пред международни съдии и публика новите си съчетания.

    В категория „тройки“ първо място заеха Антонио Папазов, Дарина Пашова, Тихомир Баротев. В категория „смесени двойки“ победители са Антонио Папазов, Ана-Мария Стоилова.

    В надпреварата при мъжете в категория „смесени двойки“ на първо място са Християна Златанова, Александър Мишинков. В „индивидуално девойки“ шампионка е Християна Златанова, която раздели челната позиция с представителката на Азербайджан Дилара Гурбанова, след като и двете получиха еднакви оценка за трудност, изпълнение и артистичност.

    В категория „индивидуално юноши“ първенец е Александър Мишинков. В групата на юноши и девойки младша възраст

    в категория „групи“ на първо място са Неда Запрянова, Мария Вълчева, Марина Тандова, Теодора Рибарова, Стефани Лечева.

    В категория „тройки“ на първо място са Неда Запрянова, Мария Вълчева, Стефани Лечева.

    На „смесени двойки“ златни медали получиха Атанас Благоев, Мария Вълчева.

    Златни медали в категория юноши и девойки младша възраст на „смесени двойки“ получиха Мария Вълчева, Атанас Благоев. Победители на „тройки“ са Неда Запрянова, Мария Вълчева, Стефани Лечева. На „групи“ първенци са Стефани Лечева, Неда Запрянова, Мария Вълчева, Марина Тандова /АМД/, Теодора Рибарова /АМД/.

    В турнира участваха и други състезатели от хасковския клуб, които завоюва много сребърни и бронзови медали.

    „Поздравления за успехите и труда на всички състезатели и треньори“, каза президентът и треньор на хасковския клуб Мартина Маринова.

    Подготовката на клуба продължава за предстоящото Държавно първенство, което ще се проведе в края на седмицата в град Пловдив.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини