От х:

Днес в x:

Дженифър Лопес и Бен Афлек свиват луксозно гнезденце

Скорострелно се развиват отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек. След като двамата отново се срещат след връзки с други известни личности, Джен и Бен не могат да се нарадват на шанса си. Влюбените запознаха децата си и не спират да са заедно, а отношенията им придобиват нов етап след като звездите вложиха огромна сума за сериозна придобивка.

Двойката реши да закупи имот от 20 000 квадратни фута в луксозния квартал Bel Air в Лос Анджелис. Известно е, че са платили над 50 милиона долара за новата къща.

Новият им дом включва огромен брой стаи: 10 спални, 17 бани, няколко кухни, театър, фитнес и така нататък. Отвън има впечатляващ плувен басейн. Самото имение е скътано в гората и има невероятна гледка към града. От друга страна е далеч от хорските погледи, които двамата със сигурност имат в излишък.

За подновяването на връзката им стана ясно през май миналата година. Преди това Афлек имаше връзка с актрисата Ана де Армас, която не вървеше никак зле, докато двамата изведнъж не казаха, че прекратяват отношения. Причината бе, че не можеха да живеят на едно и също място. Лопес също имаше сериозна връзка с Алекс Родригез, с когото също мислиха да създават семеен дом в Малибу.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини