От х:

Днес в x:

Балон във формата на сърце се издигна над Южния парк в столицата

Топловъздушен балон във формата на сърце се издигна над Южния парк в столицата. 

Любовните послания са навсякъде днес. На много места в страната това върви заедно с посланието за безопасен секс, както е в Перник, или с рози, както е в Казнлък. Там отбелязват 14 февруари с красива инсталация на голямо червено сърце. Сърцето е с размери 2 метра на 2 метра, за да побере обичта на всички двойки, които застанат в него за снимка. Фигурата е създадена от близо 3 000 изкуствени червени рози.

Пърформанс "Подари сърце" организират днес следобед Общинският младежки дом в Перник и Младежкият червен кръст, съобщиха организаторите. Перничани магат да запишат любовните си послания на голяма рамка. Там те имат възможност да споделят и какво е за тях любовта, след което да се снимат в рамката с много сърца.

На минувачите ще бъдат раздадени информационни брошури за "Превецния ХИВ/СПИН" и балони с формата на сърце. Кампанията е под мотото "Обичай безопасно".

От няколко дни в трите най-големи учебни заведения в Перник има "Любовна поща". Поставени са кутии за "валентинки" в трите училища, в които учениците си изпращат послания.

Заради пандемията акцентираме на електронни варианти на отбелязване на празника на Св. Валентин, поясни Зорница Иванова от младежката организация на Българския червен кръст.

Повече от 100 червени сърца изпълниха пространството над улица "Търговска" във Враца, превръщайки я в романтичен декор в Деня на влюбените - 14 февруари.

Идеята за красивата премяна на старинната тясна улица, която сега е част от пешеходната зона на града, запазила духа и сгради от началото на миналия век, е на екипа на Младежки център - Враца. Младите хора създадоха много настроение и предизвикаха усмивки и желание да запечатат в снимки и селфита променената улица и себе си на този фон сред търговци и минувачи. Споделените емоции от хората на улица "Търговска" в Деня на влюбените ще бъдат заснети в кратък видеофилм, който е част от дейностите на младежите от Центъра по проект.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини