От х:

Днес в x:

10 °C

Сърце за влюбените в центъра на Хасково на 14 февруари

Снимка в рамка от сърце в деня на влюбените в Хасково. Това е една от инициативите на 14-ти февруари, която подготвят от Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Денят ще мине под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

От 14 часа на площад „Свобода“ в инициативата ще участват доброволците към Превантивния център, ученици от от СУ „П.Хилендарски”, Финансово-стопанската гимназия ”Атанас Буров”, ПГДС ”Цар Иван Асен II” и ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров”. Младежите ще раздават стикери, балони и сладки във формата на сърце на минувачите.

Партньор на инициативата е Професионалната гимназия по туризъм ”Александър Паскалев”, чиито възпитаници ще изработят сладките валентинки.

В близост до откритата сцената ще бъде поставено специално изработено табло под формата на сърце, върху което младежите ще напишат послания за любовта и ще призовават минувачи, също да си оставят своите.

Инициативата ще завърши с флашмоб. Всички участници с балони в ръце ще се подредят върху предварително начертаното сърце на плочките на площада и заедно ще затанцуват под звуците на любима песен с показани танцувални движения от доброволци на Превантивния център.

Целта на предстоящата инициатива е да провокира у младите хора любов, доброта и съпричастност не само към любимия човек, но и към семейство, приятели и близки, за да бъдат щастливи и да се чувстват обичани.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ка
  казанджия
  5 -3
  13:25, 11 фев 2020
  Каква ще е рамката на снимката за празнуващите деня на св. Трифон ?
  • До
   До казанджия!
   2 -5
   14:56, 11 фев 2020
   Младите хора ще празнуват Деня на любовта, не на виното и алкохола! Ако няма какво да кажете, не пишете глупости под хубавата инициатива! Ако искате направете си рамка за Трифондарезан и се снимайте с алкохолиците!
  • Ва
   Васил
   6 0
   18:21, 11 фев 2020
   Младите хора ще празнувате деня на джендърите.
 • 2
  Ли
  лисан
  4 0
  16:10, 11 фев 2020
  Този празник български ли е ?На Хелоуин се отдава много по- голямо внимание от Християнския Сирни заговезни, на който в целия свят- православен и католически се правят маскаради.Ако искате идете на Сирни заговезни в Ксанти да видите какво е маскарад. А колкото до Св. Валентин влюбените да го празнуват както им е кеф.

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
26 фев 2020

Случаен виц

Последни новини