От х:

Днес в x:

Пуснаха билетите за W.A.S.P. и Stratovarius

Както вече съобщихме, металягите W.A.S.P. и финландските им колеги Stratovarius пристигат в София за самостоятелни концерти, като първите ще видим на 17-ти ноември в столичната зала “Христо Ботев”, а Stratovarius ще стъпят за първи път пред българска публика на 24-ти януари 2010г, в същата зала.

От днес всеки желаещ може да си за купи билетите и за двата концерта, като те могат да бъдат намерени за сега в мрежата на Ticketstream.

Както е практика напоследък и при тези концерти ще има промоционални билети.

За концерт на W.A.S.P. това ще са първите 200 бройки и ще са по 30 кинта, а след изчерпване на това количество по 35. В деня на концерта цената им съответно ще е 45 лева!

За концерт на Stratovarius през януари първите 200 билета ще са по 25 лева, а след изчерпването им по 30 лева. В деня на концерта ще само само с 5 лева по-скъпи.

W.A.S.P. пристигат за концерт в София на 17-ти ноември, малко повече от месец след официалното излизане на новия им албум "Babylon". Официалната му промоция в САЩ и Великобритания ще бъде на 12-ти октомври, но българските фенове ще са сред първите, които ще го чуят на живо.

Това ще бъде четвъртото гостуване на W.A.S.P. в България, след концертите им през 2004-та в София, през 2006-та в Каварна и през 2008-та в Ловеч.

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини