От х:

Днес в x:

Христо Иванов: Оттеглянето на правосъдния министър не променя позицията ни

Председателят на ПГ на „Демократична България“ Христо Иванов коментира, че оттеглянето на правосъдния министър не би променило позицията им за предложения кабинет от „Има такъв народ“.

„Ние наистина ще си вземем решение на колективните органи. В цялост това за нас не променя нещата, защото самият факт, че такава кандидатура изобщо е била възможна, продължава да е факт“, каза той.

„Демократична България“ обаче още не взела решение дали да подкрепи предложения кабинет с мандат на „Има такъв народ“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Не
    Не
    4 0
    11:06, 6 авг 2021
    го подкрепяйте то там няма читав човек.
  • 2
    За
    защо сте учудени
    3 -1
    11:42, 6 авг 2021
    Славчо представлява това което всички виждат.Всички си знаехме че ще е така.Вярно, много сме угнетени от Бойко и компания, но Славчо си е чалгар, средата си му е такава, от къде да му дойдат предложения за по кадърни хора? Толкова му е капацитета на човека.Просто не го вземайте насериозно.Пък и той да си знае мястото и да не се излага да предлага правителство.Много е зле работата.Народа видя най накрая едни свестни министри и си ги иска.Дано да се съгласят и да продължат защото хората си имат друга работа.Не е лесно, хич даже да се наемаш да оправяш батака на една държава , а тия дето са създали батака да се чудят как да те очернят щото ще им спреш кранчето.Да, искат се топки и акъл.Браво на момчетата, искаме си ги.
  • 3
    "Наблюдател"
    3 0
    13:20, 6 авг 2021
    Буламач знаете какво е! Това е в момента положението. Оособено обърнете внимание на БСП -то. Нерде Ямбол, нерде Стамбул!
  • 4
    ''
    ''Съблюдател''
    1 0
    16:59, 6 авг 2021
    От ''Куку бенд'' и ''Магаданс'' Славето може да направи едно експертно чалга правителство.
Последни новини