От х:

Днес в x:

Дни на отворените врати в хасковски гимназии

Гимназии организират Дни на отворените врати, съобщиха от Регионалния инспекторат на образованието в Хасково.

В хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II” инициативата ще се проведе на 1 и 2 юни 2021 г. Мотото на кампанията е „Добрият избор е за цял живот”.

Целта е информиране на седмокласниците относно професиите, по които ще се реализира план-прием за учебната 2021/2022 г. Специалностите са актуални и съобразени с пазара на труда. Бъдещите гимназисти ще могат да разгледат базата на гимназията, ще получат актуална информация за приема, ще надникнат в забавния свят на ученето с атрактивни компютърни игри, стрелба с лък, изработка на спирит ефекти. Във връзка със спазване на противоепидемичните мерки е необходимо да се направи заявка за посещението - 038 66 38 97.

Дни на отворените врати на 3 и 4 юни 2021 г. организира хасковската Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н.Й.Вапцаров”. Мотото на кампанията е „Изберете модерни професии в земеделието и транспорта”.
Бъдещите гимназисти ще могат да се запознаят с модерната и обновена материална база, спортни салони и игрища, оранжерия и овощна градина, както и оборудвания с нова техника автосервиз на училището.

Ще бъдат демонстрирани умения за управление на учебните автомобили и трактор. За най-запалените е предвидено управление на електрокартинг и картинг с бензинов двигател.

За въпроси и уточняване на посещенията може да се обаждате на телефон 0885 81 50 85.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини