От х:

Днес в x:

DJ VaGro ще подгрява концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени"

DJ VaGro ще подгрява концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени". С 39-годишен стаж, Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, радио и ТВ-водещ) е сред най-утвърдените български диджеи, разказват организаторите.

От екипа на Вълдобрев съобщават, че той и групата му ще изпълнят за първи път на живо нова песен - "Голяма работа", която е в типичния за групата позитивен стил - китарен саунд, запеваема мелодия и въздействаща поезия с послание.

Песента е създадена от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящия нов албум на "Обичайните заподозрени", който се очаква в началото на юли. Записите вървят и в момента.

За първи път останалите членове на групата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, се включват със собствени композиции, върху които Стефан пише текст.

Концертът в София е на 20 май и е по повод откриването на новата лятна сцена "Арена София" в Борисовата градина. Събитието съвпада и с рождения ден на Вълдобрев.

Междувременно, той продължава и обиколката си с "Книга за песните", а на 5 юни в зала 1 на НДК е неговата вечер в рамките на "Киномания", наречена "Моята страст към киното". Спектакълът ще съдържа прожекции на филмови откъси с негови роли, авторска музика за филми, разговори и импровизации с любими колеги-актьори, между които Камен Донев, Мая Бежанска, Койна Русева, Стефка Янотрова, Алек Алексиев, Яна Титова, както и изпълнения на "Обичайните заподозрени", със специално подготвени за случая акустични версии на техните хитове.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини