От х:

Днес в x:

За 7 април медиците си пожелават най-вече здраве

Днес – на 7 април – празнуват всички заети с грижата за нашето здраве – лекари, стоматолози, фармацевти, фелдшери, медицински сестри, лаборанти, акушерки, санитари …Отбелязват една година преминала през света и оставила черна следа от много натрупана умора, много празнота от непознатото, много безсилие пред природата. Но и година, в която човечеството оценяваше всеки ден труда на ангелите в бели престилки. Година с постижения в науката за здравето. Година,  която всички се надяват да бъде повратна в битката със заразата и в която за всички здравето е най-важно.

7 април е ден за равносметка, за благодарност и за поздравления.  Предлагаме ви „букет“ от мнението на различни медицински лица за изминалата година и техните пожелания. 

Д-р Румяна Бойлова  - управител на МБАЛ – Първомай и МЦ 1-Първомай: Преминахме през една напрегната, непредсказуема, нездрава година. Пожелавам на колегите да бъдат оптимисти, че всичко ще бъде наред и най-вече здраве.

Диана Цветилова –фармацевт Последната година беше много трудна, натоварена и екстремна. На всички пожелавам само здраве. В такива моменти човек си дава сметка, че здравето и междучовешките отношения са най-важни.

Д-р Димитрина Илиева – координатор в ЦСМП – Първомай: И в личен и в професионален план 2020 беше много интересна, но и много трудна година. На всички колеги желая здраве и морална устойчивост –това е най-разклатено в момента.

Христо Иванов – рентгенов лаборант:  По принцип годината беше добра, КОВИД-19 ни притесни. При нас винаги е имало работа, тази година имаше повече пневмонии, но ние сме свикнали да е напрегнато.  На колегите си желая най-вече здраве и професионални успехи.

Д-р Димитър Кичеков - специалист АГ: Годината беше тежка както за всички, така и за нас – не беше като всички останали години. Не само заради инфекцията, а защото се промени целият ни живот. Надявам се всички да са здрави и да вървим към по-добро.

Д-р Петя Маджарова – джипи : Отмина една напрегната година, свързана с много работа и притеснения заради коронавируса. Пожелавам на колегите да са здрави, да имат търпение и сили, за да се съхранят и да могат още дълги години да помагат на своите пациенти.

Д-р Лили Тодорова – стоматолог: През последната година бяха натиснати спирачките на всякакво професионално развитие и на всички творчески планове. На колегите си пожелавам да са здрави и да успеят да помогнат на всички свои пациенти

Д-р Митко Хубинов – собственик на МЦ „Асклеп“: Беше трудна година и пожелавам на колегите преди  всичко здраве и да са все така всеотдайни, за да преодолеем всички заедно ковид кризата.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини