От х:

Днес в x:

Временни ограничения на трафика заради обилен снеговалеж

Временно е ограничен тежкотоварният трафик над 12 тона между ГКПП "Маказа" и с. Пчеларово, както и по пътя Пчеларово - Комунига - Китка поради силен снеговалеж, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Временно е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона през ГКПП "Гюешево" - в посока Северна Македония, поради спиране на тежкотоварния трафик от граничните власти на Република Северна Македония. Автомобилите изчакват на временни паркинги на територията на област Кюстендил.

Въведени са ограничения за тежкотоварните коли над 12 тона, както и за автомобили с ремаркета и полуремаркета през проходите Рожен и Превала и по пътищата Батак- Доспат, Доспат- Борино- Тешел- Девин, Проглед- Пампорово- Стойките и Девин- Микалково, съобщиха от Областното пътно управление в Смолян. В областта вали обилен сняг, а пътната обстановка е усложнена от вятър и мъгла. Снеговалежът в областта продължава от началото на седмицата, а в първите дни от пролетта в Смолян падна повече сняг, отколкото през цялата зима, която бе по-топла от обичайното.

Възстановено е движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона между Враца и Мездра, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Тази сутрин движението на тежкотоварните коли беше ограничено заради снегопочистване.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Sp
    spring
    0 0
    12:55, 24 мар 2021
    Гeрберастите пак бяха изненадани от снега.
Последни новини