От х:

Днес в x:

14 заразени в Дом за възрастни след две дози ваксина на Пфайзер

В Дома за възрастни хора в село Опанец, област Добрич, са заразени 31 от 40 обитатели. На 14 от заболелите са поставени две дози от ваксината на „Пфайзер/Бионтех“. 

Настанените за лечение в психиатричната болница - с. Карвуна с Kовид-19 са шестима, от тях двама са също с поставена ваксина, съобщи БНР. 

Всяка втора проба за коронавирусна инфекция в област Добрич е положителна. Заразените в региона вече достигат 398 на 100 000 жители, сочат данните на РЗИ за последната седмица.

904 са изследваните за Covid-19 лица в област Добрич за изминалата седмица, като от тях положителен резултат са дали 452-ма души.

Сред тях има и 12 медицински специалисти – двама лекари, 7 медицински сестри, 1 акушерка и двама санитари. Сред заразените са и 28 учители.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Из
    извършва се престъпление
    8 -2
    12:02, 24 мар 2021
    Срещу човечеството
  • 2
    Ха
    Хаха
    5 0
    13:07, 24 мар 2021
    Слагайте си ваксини още мамави проста
  • 3
    От
    Отчаян
    6 -1
    13:19, 24 мар 2021
    От кога пиша и ви повтарям, че ваксините заразяват! Ваксинираните сеят заразата и заразяват много повече. Стига се и до смърт! Това е бомба със закъснител. Ако беше нещо хубаво нямаше да ни насилват нонстоп да се ваксинираме. Осъзнайте се, докато не е станало късно! Вижте какво става с Израел дето се ваксинираха. Четете различни източници. Който знае английски има много сайтове на английски, в които много учени, независими лекари, интелектуалци, известни личности коментират ваксините и Ковид. Не слушайте само официалните правителствени медии, които ежедневно ви промиват мозъците! Ограмотявайте се! Не се поддавайте на страха и манипулацията!
  • 4
    Ва
    Валерия
    3 -2
    13:41, 24 мар 2021
    Вие сам си избирате „к’во прайте“. Като искате – ставате опитна мишка. Никой не ви пречи.
    Но самите производители на ваксини, а и дори самите ковид фашисти, налагащи неистови ограничения и поголовна ваксинация, признават, че тази химия е на етап изпитване, като е едва дори на трети, а има и четвърти. Протоколите за изпитването на всички настоящи ваксини против ковид на пазара не са изпълнени – нито един.
    Разбира се Вселената има нужда от самоотвержени, дълбоко вярващи и смели мишоци, които ще се самоподложат на експеримента, в името на човечеството! Така е поне според краварските филми, бълвани на конвейр. Дерзайте, другари, ние на вас разчитаме! Новите Брус Уилисовци на новото ни време!
Последни новини