От х:

Днес в x:

17 нови позитивни на коронавирус.Клас под карантина заради болен учител

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 17 нови положителни случая на коронавирусна инфекция. Двама са починали. Поставени са 44 дози ваксина.
 Разпределението на положителни лица по общини е: Хасково – 9; Димитровград – 2; Свиленград – 2; Тополовград – 1; Стамболово – 2; Маджарово – 1.
Сред положителните лица е учител от НУ "Отец Паисий" - Симеоновград, поради което под карантина ще бъдат поставени 12 ученици от IV клас.
Починали са мъж на 92 години от община Хасково, диагностициран на 16 март и жена на 79 години от община Димитровград, диагностицирана на 19 март.
Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 7122. 
Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 286. В МБАЛ-Хасково са настанени – 100. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 22. В МБАЛ-Харманли са настанени - 22. В МБАЛ-Свиленград са настанени – 59. 
В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 29. В МБАЛ-Хигия са настанени – 4. В лечебни заведения извън областта се лекуват – 50. На домашно лечение са 1648 души, починали са 418 и напълно излекувани - 4770 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Само на мен ли прави впечатление че Делян Джуката СЕ е СКРИЛ като мишок и не прави Предизборна кампания :))
    • Dl
      Dl
      10 -6
      08:57, 22 мар 2021
      Тоя не го мисли той е уреден ама гледай след малко почитателчета му след като си сменят нощните памперси как ще налазят статията за да вземат да обясняват колко им е крив света и как от нерви и страх снощи не им ставало и жената останала валат
    • Ст
      Станчо тъпото пом@к
      4 -1
      15:17, 22 мар 2021
      Братя пом@це тези са то малоумни и от мене класа под карантина след като всички ученици и без това са онлайн !
  • 2
    Ко
    Кольо
    7 -3
    09:19, 22 мар 2021
    Удариха и Танзания,остана само Сомалия…
    И Северна Корея ,де.
    Да зема да пусна едно разклонение на тунела и на там ли кво ?
    Живеем в уникално време !
    Хеле пък ние българите – В два века,две системи,две кризи/ ?!?!?!/ , барабар със ,,съпътстващо“ заболяване Ковид и свързаните с него експерименти в/у цялото човечество …
    Имаме наистина Уникалната възможност да наблюдаваме от Първия ред представлението ,,Жална вий майка“.
    Интересно какво ще видим през следващите години като следствие от Пандемията и Ваксинацията ?!
    Един се ваксинирал,друг не,една ваксина,втора,трета…нанайста…
    Боцкаме се и …
    чакаме.
    Резултата ще дойде скоро,бъдете спокойни.
    Рога ли ще растат,копита ли,антенки ли,зомбита ли ще бродят по нощите,безполови ли ще ставаме,от глад ли ще мрем или от бутулизъм или просто ще ни е все едно…
    Не знам.
    Аз кво…наблюдавам…
    и чакам.
  • 3
    То
    Тодоръ
    21 -7
    09:31, 22 мар 2021
    Селянията продължава в Хасково, няма по-голям кеф за селянина да се разходи с гордо вдигната глава и маска под носа в Кауфланд. Да се бута като говедо в тълпата и да диша във врата на човека пред него. По физиономията му може да се прочете голямо задоволство и уволетвореност от публичното нарушение на правилата, селянина се чувства значим и ненаказуем, сега му се е паднало да се прави на тарикат, от това по-голям кеф няма. После като се прибере с голфа на село и зарази цялата къща почва рев до небесата, защо не се взимат мерки и защо няма кой да го лекува. Такива са селяните и повечето "граждани" в Хасково.
  • 4
    Жо
    Жоро
    3 -2
    11:56, 22 мар 2021
    Рядко чета новинарски сайтове, предпочитам хубавите романи. Но днес съм по – малко лирично настроен и хвърлих едно око и на новините. Ми то содом и Гомор. Ще се мре яко. Дойде ли събота и неделя и бройката умрели спада, яко спада. Е как така господа матиматико-статистици на измислен ЩАБ? Ми то дали в сряда или в неделя, статистиката за умрели на територията трябва дА е коректна и точна. Поне за тях. А ако по друга причина през уикенда смъртността е по – ниска, предлагам ЩАБ-а да премахне делниците. То и без товА целия бизнес умря, а държавните служители и без това не работят много много! Така ще спасим сума ти народ!
    Ако обаче причината е друга, предлагам физически да премахнем статистици, математици, цял един ЩАБ и най – вече създателите му!
    • От
      Отговарям
      5 -1
      12:46, 22 мар 2021
      Защо ли,бройките наляват през почивните дни намалят?Много близко до мисълта,защото болните изчакват до понеделник.Защото не всички лаборатории не работят през уикента.Ясно !!!
  • 5
    Ко
    Костова
    3 -1
    12:19, 22 мар 2021
    Как може в Мола да се заразиш а във фризьорския салон не
    • Ма
      Мазния
      3 0
      14:07, 22 мар 2021
      Не може във фризьорския салон, защото там редовно влиза да пее ходжа, правят се ежедневни магии и е бъкано с амулети и талисмани. Просто няма начин ковид да се промъкне във фризьорски салон.
  • 6
    По
    Поп Минчо
    1 -1
    16:28, 22 мар 2021
    За който го е страх пък не ще да си бие Астричка, предлагам молебени за здраве онлайн. Ако някой има желание да се свърже с мен, както може...
Последни новини