От х:

Днес в x:

Цветан Цветанов и Павел Вълнев повеждат кандидатите за депутати в Хасковска област към победа

    Председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев ще посетят днес и утре 4 населени места в Хасковска област.

    Листата с кандидати за народни представители за 29 МИР Хасково с водач Радостина Циркова ще бъде представена пред симпатизанти и граждани в Харманли на сцената в Градската градина от 15.00 часа.

    От 17.00 часа ще започне срещата на ПП Републиканци за България с хората в село Бисер. През 2012 селото беше сполетяно от наводнение, в което загинаха местни хора. Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов неше неотлъчно до хората от Бисер още от първите часове на трагедията.

    Местните хора са изключително благодарни за приноса на г-н Цветанов за възстановяването на Бисер. И очакват да се срещнат с него като стари приятели и да му благодарят отново.

    На 16-ти март, вторник от 10.00 часа ще започне срещата на Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и хората от листата с обществеността на Хасково.

    Обиколката включва посещение на зеленчуковия пазар в Хасково и централната пешеходна зона.

    От 11.30 часа е срещата с представители на глухонемите пред Монумента Света Богородица.

    От 13.00 във вторник Републиканци за България ще се срещнат със спортната общественост на Димитровград в спортна зала Дружба.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини