От х:

Днес в x:

5 °C

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната кампания в Хасково с водосвет за здраве и успехи

  Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС откриха предизборната кампания в Хасковска област по традиция с водосвет за здраве и успехи. Ритуалът бе отслужен от отец Никола в хасковската църква „Свети Архангел Михаил“.

  „Ние сме силният отбор и тръгваме съм поредна изборна победа в Хасковски регион. Всеки от нас е доказал с работата си през годините, че може да поема отговорност и да взема решения. Нашата листа е най-силната, защото в нея са включени доказани професионалисти и експерти“, коментираха кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС Хасково.

  „Вярваме, че хората ще ни подкрепят, защото заедно ще продължим започнатото. Приоритети за нас продължават да бъдат образованието, икономиката, бизнеса и туризма, културата, спорта, здравеопазването“, категорични са от коалиция ГЕРБ-СДС.

  Водач на листата на коалицията е Делян Добрев – областен координатор на ГЕРБ Хасково. Той повежда към поредната изборна победа не партийна листа от кандидати, а екип от експерти от ГЕРБ, СДС и гражданска квота, които имат идеи и воля да работят за Хасковски регион.

  „Всички ние сме местни хора. Познаваме проблемите и в най-отдалечените места на областта и знаем какво очакват избирателите от нас. Доверие се печели с работа и с резултати. Затова за нас кампанията не е време за обещания, а за поемане на ангажименти и за изпълнението им през мандата, който предстои“, подчертаха кандидатите на народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 20.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  20 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  20 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  20 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  20 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  20 апр 2021
  Последни новини