От х:

Днес в x:

25 °C

Волтова дъга уби машинист на жп гарата в Димитровград

58-годишен машинист загина от токов удар в Димитровград. Инцидентът е станал около 21 часа на 1 март в района на товарна гара в Бригадирския град.

По това време служителят е пазил локомотив, тъй като следващата смяна е трябвало да дойде в 23 часа и дотогава е трябвало да има някой, който да го охранява. По думите на очевидци, се е чуло много силен трясък. Образувала се е волтова дъга и машинистът е намерен в безпомощно състояние. Тялото му е било обгорено и е починал на място.

Все още не е ясно от какво е причинен токовият удар. По случая тече разследване. Случаят се проверява и от Инспекцията по труда, заяви директорът на контролната служба Кирчо Кирев.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  За
  запознат
  15 -3
  15:11, 4 мар 2021
  Ей сега на инспектора красю димитров ще му се стъжни,както и не ходи на работа и кисне по цял ден в офиса на сот-саламандър,сега трябва да се крие в миша дупка.Ама то неможе едновременно да се смуче от жп и от охранителната фирма.
 • 2
  По
  по запознат
  7 -2
  19:43, 4 мар 2021
  Колега виж ся-този селския тарикат красю ябълковския зет скоро може и да изгори защото най често когато седиш на два стола обикновено падаш на земята.В момента този селски тарикат повече набляга на сот-саламандър отколкото на жепето,но всичко е временно понеже сота е най -слабия в града и вече му се вижда края, с 200 абоната сот неможе да просъществува,а в жепето всички му се точат заради постоянните скатавки,просто някой трябва да информира г-н ВАРДЕВ от пловдив какви ги върши ямболския тарикат.А и каквато му е лабилна психиката просо няма да издържи.Много работи знам ама ме мързи да пиша.

Случаен виц

Последни новини