От х:

Днес в x:

7 души са спипани за кражби в Хасковско, момчета свалиха чипове от дрехи и ги задигнаха

Общо 7 души са задържани за кражби, извършени в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Трима младежи са установени за кражби от магазин в Хасково. Те са спипани от служители на „Охранителна полиция“. Момчетата на възраст 18 г., 15 г. и 19 г. свалили чипове против кражба от пантолон и две блузи, след което облекли дрехите в пробната на магазина, намиращ се на улица „Търновска“. В хода на работата, хасковлиите са установени, признали действията си и върнали откраднатите дрехи с протоколи.

Също за кражба в Районното управление в Димитровград е бил задържан 36-годишен мъж от града. На 1 март, след разбиване на катинар на врата, той откраднал от склад 90 кг електрически кабели. След задържането му, познайникът на полицията признал деянието си и е задържан до 72 часа.

Тополовградските полицаи също са заловили мъж, откраднал вещи от ракиен казан в село Срем. 72-годишният жител на селото задигнал от свой съселянин всмукателна помпа и 30 метра захранващ кабел. След подадения сигнал от собственика на казана е установен мъжът, в дома на който полицаите намерили откраднатите вещи.

Серията от задържани за кражба продължила и вчера. В хасковското управление са двама мъже от село Нова надежда, които проникнали в незаключения дом на свой съселянин и откраднали 800 лева и газов пистолет. Униформените полицаи са задържали мъжете на 35 г. и 34 г., заподозрени в извършването на кражбата. Те са стари познайници на полицията. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини