От х:

Днес в x:

Епични битки в София: Проф. Чорбанов срещу доц. Мангъров на изборите

Много любопитна лекарска битка се заформя в столичния 23-и МИР. Там водач на листата на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще бъде имунологът от БАН проф. Андрей Чорбанов. В същото време листата на АБВ се води от другия изявен критик на правителствените мерки за борба с коронавируса - доц. Атанас Мангъров.

В предизборната битка те ще трябва да се изправят срещу Мая Манолова, която е водач на листата за 23-МИР на Изправи се! Мутри вън!

Водач на списъка на кандидат-депутати на ГЕРБ е лидерът на СДС Румен Христов. Голямата "звезда" там е чак на 10-о място - бившият правосъден министър Дани Кирилов.

Избягалият от България бизнесмен с повдигнати обвинения Васил Божков води листата на партия БНО, която изцяло предостави листите си на формацията "Българско лято". Магнатът води листата в 25-и МИР, където водачи са и лидерите на двете големи партии у нас Бойко Борисов (ГЕРБ) и Корнелия Нинова (БСП).

ВМРО залага на известни имена. Водач на листата в 23-ти МИР е Юлиян Ангелов, а след него се появяват и имена като бившият шеф на НСБОП ген. Кирил Радев, бегълците от БСП Боян Чуков и Спас Панчев, певицата Кристина Димитрова, Александър Урумов, известен като агент Абел от ДС.

Листата на БСП се води от Христо Проданов, тази на Воля и НФСБ - от Пламен Христов, а на първо място при ДПС е Таня Иванова.

23 МИР обхваща 8 от общо 24-те административни района на Столична община – Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Младост, Панчарево, Студентски и Триадица.

Източник: offnews

Коментари в сайта

Последни новини