От х:

Днес в x:

6 °C

19-годишен се прибра с открадната кола, а на следващия ден я заряза

19-годишният криминално проявен харманлиец, който беше арестуван за кражба на кола в Хасково, получи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Тя му е наложена от Районния съд в Хасково по искане на прокуратурата, съобщиха от държавното обвинение.

Престъплението е извършено на 17.01.2021 г. Тогава обвиняемият се разхождал в Хасково и задигнал лек автомобил Сеат, който бил паркиран отключен на улица „Доган Хисар“. Прибрал се с колата в Харманли, а на следващия ден отново се върнал с колата в Хасково и я изоставил в квартал „Орфей“.

Обвиняемият И.А. е познат на органите на реда с множество противообществени прояви като непълнолетен. Настоящото деяние е извършил в изпитателния срок на предходно осъждане.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ге
  Георги Димитров
  3 -1
  21:27, 22 яну 2021
  Не просто се е разхождал по улицата, а е търсел да открадне нещо.
 • 2
  Uk
  Uk
  1 -1
  14:38, 23 яну 2021
  В Англия има една “приказка”: “ Не си от Манчестър ако никога не си крал кола”. Когото и да попитате ще ви разкаже своята история досуш като тази на харманлийския младеж.
  Колата се краде не за да се присвои или унищожи а за да се предвидиш от едно място до друго, изоставя се там където и свърши горивото.
  В Манчестър са ги крадяли за да отидат на мач.
Последни новини