От х:

Днес в x:

Как да проследите пътуването на дядо Коледа тази година?

Дори и коронавирус пандемията не може да попречи на дядо Коледа да разнесе подаръците.

Google предлага много начини за проследяване на Добрия старец тази година - и всички те са на една ръка разстояние.

Когато въведете „дядо Коледа“ или „Коледа“ в търсачката, ще видите въртяща се шапка от дясната страна на страницата, която ще ви отведе в Селото на Дядо Коледа, посочва T+L.

Това е забавен виртуален свят с празнични герои, часовник за обратно броене до големия ден и различни интерактивни дейности.

На уебсайта потребителите могат да гледат анимирани видеоклипове за приключенията на дядо Коледа, да правят свои собствени селфита с него, да създават елфи и иглута, да решават пъзели и игри и дори да проследят пътя му в навечерието на Коледа.

Според Google пътуването на Дядо Коледа продължава 25 часа. Той прави първата си спирка малко след 22 часа местно време в далечна Източна Русия, когато е 5 сутринта в Ню Йорк и 11 сутринта в Париж.

Пътят му обаче няма да можете да следите до 24 декември, но пък можете да играете игри, да летите с елф, да карете ски с пингвин, да четете историята за нарвала Оли, да рисувате цветни празнични герои и да се наслаждавате на много забавни дейности.

Ако имате Google Assistant, можете дори да поискате от него „да се обади на дядо Коледа“ и да се свържете с някой от елфите в неговата работилница.

Или пък да кажете: „Хей, Google, разкажи ми шега за дядо Коледа“, за да чуете няколко персонализирани вица за Добрия старец.

В големия ден можете също така да помолите вашия Google Assistant да намери дядо Коледа, като кажете: „Хей, Google, проследи дядо Коледа“ или „Хей, Google, къде е дядо Коледа в момента?“

Източник: profit.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини