От х:

Днес в x:

Астрологът кабалист Гал Сасон представя прогноза за 2021

Дни преди излизането на дългоочакваната „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ предстои среща с автора й . 

„Страховита“, „напрегната“ и „мъчна“ нарече астрологът кабалист Гал Сасон 2020-та дълго преди да настъпи. В прогнозата си за нея предвиди и опасността от пандемия и рецесия. На ход е 2021.

Каква ще е годината, която поема щафетата от 2020? Кога ще пристъпим от мрака в светлината, макар че няма да е лесно, и с какво „раздвижване“ е свързан преходът? Подробно по тези и много, много повече въпроси – в дългоочакваната книга „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“.

За първи път авторът ще говори за предстоящия преход на 16 декември от 19.30 часа, когато ще е традиционната му предколедна среща с българските читатели. Тази година събитието ще е на живо в новата виртуална реалност (Zoom). Организатор е издателят на Гал Сасон за България ИК КИБЕА. Уебинарът „Започва преходът от мрака към светлината“ ще се състои малко преди Великия съвпад на Сатурн и Юпитер в деня на зимното слънцестоене (21.12.), когато според Космическия навигатор с български корени ще се открехне порталът към Епохата на Водолея. Входът е свободен – подарък от Гал Сасон за българските му почитатели в нейното навечерие. Изисква се предварителна регистрация. Цялата информация за първия уебинар от серията „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ е на: https://kibea.net/news/2919, а Гал Сасон разказва за него в нарочно видео обръщение към българския читател: https://kibea.net/video/2918

За пети пореден път в навечерието на Коледа Гал Сасон събира и издава в книга астрологичната си прогноза за настъпващата година. Първата част на „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ дава цялостен поглед към 2021, която ще носи родилните петна на 2020 съгласно Закона за началото. Тя обаче носи и надеждата да пристъпим от мрака в светлината.

Втората част описва подробно основните астрологични тенденции през идните 12 месеца за всеки знак от зодиака. Кога трябва да обърнем повече внимание на здравето си? Кои дати са благоприятни за любовта и връзките ни? Кои дни са подходящи за финансови операции? Кои са ретроградните периоди на Меркурий и как да извлечем най-доброто от тях? Какво вещаят слънчевите и лунните затъмнения за всеки знак? Какво символизират 5-ицата (нумерология) и Металният вол (китайска астрология) за 2021? И не на последно място, Срещата на седемте през февруари и Епохата на Водолея: Голямото откриване.

В прогнозата си за 2021 година, на близо 600 страници, Гал Сасон тълкува тези и ред други явления и синхроничности през фокуса на традиционната и китайската астрология, кабала, митологията, картите таро и буквите на староеврейската азбука. Съвременният прочит на древното познание ни помага да посрещнем информирани предизвикателствата и шансовете на предстоящите 12 месеца.

И да направим първата крачка от мрака към светлината.

Дългоочакваната книга на Гал Сасон „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ ще е на пазара в петък, 11 декември.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини