От х:

Днес в x:

-5 °C

Минка Китова за втори мандат е председател на Районен съд - Харманли

Съдия Минка Китова встъпи в длъжност като председател на Районен съд – Харманли за втори пореден мандат, съобщиха от Темида.

Съдия Китова бе избрана на 27.10.2020 г. с мнозинство от гласовете на членовете на Съдийската колегия. В конкурсната процедура участва и Веселин Коларов - съдия в Районен съд – Харманли. Подписването на официалния акт за встъпване в длъжност вчера се извърши в присъствието на Милена Петева и Милена Дечева – и двете заместник-председатели на Окръжен съд – Хасково.

Съдия Китова има над 20 години юридически стаж в органите на съдебната власт като съдия. Започва кариерата си като младши съдия в Окръжен съд – Хасково през 2010 г., а в периода 30.09.2013 г. – 11.05.2015 г. е съдия в Районен съд – Харманли, след което до 11.05.2020 г. е негов административен ръководител. От 12.05.2020 г. изпълнява функциите „Административен ръководител – председател“ на съда.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Пи
  Питам
  15 0
  13:31, 18 ное 2020
  Как има 20 години стаж,като започнала кариерата си от 2010 година като младши съдия в ОС-Хасково?И защо подписала акта за встъпване пред две заместнички на Окръжния съд?Малко неадекватно ми се струва?
 • 2
  Ва
  Васил
  6 0
  15:38, 18 ное 2020
  Коларов дали си спомня като следовател как спря срещу неизвестен извършител сл.дело за премазано от влак дете?
 • 3
  Уч
  Учител
  7 -1
  17:09, 18 ное 2020
  Тая от снимката не е ли учителката Минка?
  • Зн
   Знаещ
   5 0
   17:36, 18 ное 2020
   Същата е,но завърши в последствие и право и от 10 години го практикува.
 • 4
  Ки
  Китен Котев
  3 -1
  18:38, 18 ное 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 5
  нема такова некадърно животно като адвокат беше не 0 анаправо с отрицателен знак икато се видя че за нищо не става се намърда за съдия и там ще е същите ***** ами господ да ни пази от такива

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
27 ное 2020
Последни новини