От х:

Днес в x:

БСП няма да подкрепи кабинета на Бойко Борисов

БСП няма да подкрепи кабинета на Бойко Борисов под каквато и да е форма, но ще бъде конструктивна опозиция на ГЕРБ в парламента.
Това обяви в Силистра секретарят на Изпълнителното бюро на червената партия и народен представител от Силистренски избирателен район Антон Кутев, цитиран от Дарик.

Кутев прогнозира, че в понеделник Синята коалиция и РЗС ще се въздържат от положителен вот при гласуване на новото правителство на България. Кабинетът „Борисов" ще стане заложникна партия „Атака", смята Антон Кутев и направи аналогия със съдбата на правителството на тройната коалиция. Секретарят на БСП изрази надежда, че през есента неговите съпартийци ще потвърдят позицията на Сергей Станишев начело на партията. „След това ни очаква надбягване с времето до 2011 година, до когато трябва да бъде осъществена организационната реформа", сподели Антон Кутев. Целта е спечелване на президентските избори, не скри той.

Една от тревогите на социалистите е от предстоящия „съдебен рекет", очакващ освободените от властта хора на БСП. Антон Кутев обеща пред журналисти днес, че няма да къса връзката си с избирателите в Силистренско и ще прави поне по седем срещи седмично в полза на хората от региона.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини