От х:

Днес в x:

Отлагат юбилейното издание на "България танцува"

Юбилейното, 15-то издание на Националния танцов конкурс за театрално-сценични танци "България танцува" 2020 г.,  се отлага за неопределено време, поради усложнената епидемиологична обстановка в страната, събщи организаторът и ръководител на ОЦТИ "Галаксико", Тихомир Митев.

"Аз искам да Ви Благодаря от цялото си сърце за огромната любов – първо към танцовото изкуство и второ към прекрасните деца на България, с които вие работите самоотвержено и професионално. През тези 14 години откакто е създаден конкурса "България танцува", Вие неотлъчно бяхте до мен, чрез вашата работа, висок професионализъм и искреност във всяко едно отношение.
Община Димитровград винаги е отваряла широко своите ръце за децата, вас и гостите на нашия конкурс. Министерството на културата и Министерството на образованието, давайки своите 9 държавни стипендии са доказвали, че този конкурс е високо професионален, академичен, развиващ се и даващ творчески прогрес на децата занимаващи се с танцово изкуство.

Искрено се надявам и съм убеден, че 15-то издание на нашия конкурс "България танцува", ако не днес, ако не утре, то знам, че във времето – то ще се състои! Защото вашата любов, отношение и респект ми дават сили, вяра и надежда в доброто и красивото.", написа в социалните мрежи Тихомир Митев.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини