От х:

Днес в x:

Свободни места за учители в училища и градина преди старта на новата учебна година

Десетки свободни места за учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково преди старта на новата учебна година. Търсят се педагози, както в училища, така и в детска градина.

Обявени са места за учител по история и БЕЛ, по изобразително изкуство, по химия и опазване на околната среда и биология, по професионална подготовка, лектор по география и икономика, лектор по биология и химия, учител по история, география и физическо възпитание, учител по озеленяване и цветарство - 252 часа, по музика и изобразително изкуство, по английски език, по физическо възпитание и спорт, по испански език. Търсят се двама учители в прогимназиален етап – в ЦОУД и в ЦДО, както и начален учител. Място има за учител в детска градина със специална педагогика или дефектология. Свободна позиция има и за помощник-директор - учебна дейност.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Не
    НЕ лъжете
    31 -2
    13:19, 7 сеп 2020
    Местата отдавна са запазени за тяхни хора, просто ги обявяват проформа! Да мине номера, заблуждават ви, не вярвайте г-да учители!
    • Ба
      бай Шиле
      23 -2
      15:57, 7 сеп 2020
      И не само за учители, след изгонването на неудобните, всички обявени места са за предварително определени хора на ГЕРБ. Дори има институции, където се разкриват проформа работни места само и само да се назначи човек от партията на Винету. Ето защо ОСТАВКА до дупка !
    • До
      До бай Шиле
      6 -2
      22:36, 7 сеп 2020
      Щях да си затворя очите за партийния цвят
      ако
      не бяха прости като вожда им Винету (Да ме извинят индианците)
      ......
      А децицата
      на 7 години си говорят на пуцко и купиле
  • 2
    Вя
    Вярно и точно
    18 -1
    18:27, 7 сеп 2020
    Местата вече са заети.Нашите са нагласени,конкурсите и интервютата са измислени.Не вярвайте,оная селска пръчка всичко е измислила
  • 3
    Проста некадърна магистрална Рошла търси работа като заместник директор АСД - догодина може и за директор! Не умее нищо, освен да лиже директорски задници. Проста като г-ъз! Малоумна и нахална! Притежава всички порочни качества да обслужва мъжете в колектива! Напълно безплатно - за спорт и слава!
  • 4
    Уч
    Учители
    18 -2
    20:24, 7 сеп 2020
    Дотам ли вече е докарано образованието ни? Ако Вазов беше жив, със сигурност би написал нова епопея, но възхваляваща всеобщата простотия, която най-напред е попарила т.нар. ни образование! Жалко, болно и безперспективно образованите хора вече са 90% от населението ни!
    • То
      Точно
      13 -1
      21:13, 7 сеп 2020
      Дотам е докарано,за съжаление.Докараха го некадърни директорки,назначени с конкурси цинизъм и порнография.Тия жалки изчадия искат да не задаваш въпроси,да те тъпчат, да те мачкат и унижават.И още по-страшно е,че едно от тия изчадия не е извикано на разговор да му дръпнат юздите.Скоро обаче ще се отприщи учителският гняв.това повече не се търпи.Овластени селски пръчки,разпасали каиша за учителя-стойностния,истинския,а за подлогите им само облаги.Един урок не са показали,едно класирано дете нямат.Някой искаше да им пикае на фасона,на дипломите и на номерата но кръщелните свидетелства.По-скоро да го направи.И ония серсеми,дето само думата баланс им е в устата,да се стягат.Идат,на караямач са.
  • 5
    Му
    Мутри вън
    13 -2
    20:29, 7 сеп 2020
    Мутреса Мутресова продължава да съсипва едно старо и хубаво училище. Побърка се от назначения на подлоги и некадърни кадри - без стаж, без дипломи, без обща култура, без социални умения и без знания по предметите. Как такива "учителки" ще работят с деца. Мутресо смотана - това да не са ти тайните оперативки, на които се събирате и нарочвате кого ще тормозите, кого ще подигравате, кого ще изгоните, кого ще изядете. Мутро Харманлийска - да ти се връща на теб, на дъщеряти и сина ти, на внука ти. Всичката мръсотия дето не спираш да я правиш - стократно да ти се върне.
    • ИТ
      И то по-скоро
      10 0
      21:24, 7 сеп 2020
      Тази героиня от горния коментар и лирата от Орфей да не са рода?
  • 6
    Та
    Тази
    8 -1
    21:55, 7 сеп 2020
    Несъмнено това ще се стовари върху тази госпожа, има закон: на всяко действие-противодействие, за всяко идиотско начинание-философско оправдание! Госпожо директор, срамота!
  • 7
    Пу
    Пумата
    14 -1
    22:28, 7 сеп 2020
    Има ценоразпис при Христина Боева и Станчо Тъпото. Посредник Динко Тенев и ****************.
    • Пи
      Питам
      5 0
      09:32, 8 сеп 2020
      Ще се явявам на конкурс за директори,нямам знания,умения и компетентности,но имам 30 бонбона.Търся късметлията
  • 8
    Ка
    Кака Захаринка от Махалата
    11 -1
    22:52, 7 сеп 2020
    Не е важно кво си учил и колко.
    Важно е да можеш да вдигаш краката като
    Ветеринарката или Простата Кърджалйиска пеперуда
    • Пи
      питаща и не вярваща
      1 -6
      23:24, 7 сеп 2020
      Како Захаринке,да не си им светила? Виж коментара
    • До
      До питаща и невярваща
      5 0
      09:23, 8 сеп 2020
      Ами няма да вярваш,от истината боли оная част от тялото,която се разделя на 2 равни половини.И когато ви кажат истината,орете и сте честни само в ушите.Браво, бай Захарине,да има повече като тебе
  • 9
    За
    Захарин БАЙ
    9 0
    23:43, 7 сеп 2020
    Не им е светила кака ти Захаринка аз съм ги светнал тях
Последни новини