От х:

Днес в x:

18 °C

Свободни места за учители в училища и градина преди старта на новата учебна година

Десетки свободни места за учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково преди старта на новата учебна година. Търсят се педагози, както в училища, така и в детска градина.

Обявени са места за учител по история и БЕЛ, по изобразително изкуство, по химия и опазване на околната среда и биология, по професионална подготовка, лектор по география и икономика, лектор по биология и химия, учител по история, география и физическо възпитание, учител по озеленяване и цветарство - 252 часа, по музика и изобразително изкуство, по английски език, по физическо възпитание и спорт, по испански език. Търсят се двама учители в прогимназиален етап – в ЦОУД и в ЦДО, както и начален учител. Място има за учител в детска градина със специална педагогика или дефектология. Свободна позиция има и за помощник-директор - учебна дейност.

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Не
  НЕ лъжете
  30 -2
  13:19, 7 сеп 2020
  Местата отдавна са запазени за тяхни хора, просто ги обявяват проформа! Да мине номера, заблуждават ви, не вярвайте г-да учители!
  • Ба
   бай Шиле
   22 -2
   15:57, 7 сеп 2020
   И не само за учители, след изгонването на неудобните, всички обявени места са за предварително определени хора на ГЕРБ. Дори има институции, където се разкриват проформа работни места само и само да се назначи човек от партията на Винету. Ето защо ОСТАВКА до дупка !
  • До
   До бай Шиле
   5 -2
   22:36, 7 сеп 2020
   Щях да си затворя очите за партийния цвят
   ако
   не бяха прости като вожда им Винету (Да ме извинят индианците)
   ......
   А децицата
   на 7 години си говорят на пуцко и купиле
 • 2
  Вя
  Вярно и точно
  17 -1
  18:27, 7 сеп 2020
  Местата вече са заети.Нашите са нагласени,конкурсите и интервютата са измислени.Не вярвайте,оная селска пръчка всичко е измислила
 • 3
  Проста некадърна магистрална Рошла търси работа като заместник директор АСД - догодина може и за директор! Не умее нищо, освен да лиже директорски задници. Проста като г-ъз! Малоумна и нахална! Притежава всички порочни качества да обслужва мъжете в колектива! Напълно безплатно - за спорт и слава!
 • 4
  Уч
  Учители
  17 -2
  20:24, 7 сеп 2020
  Дотам ли вече е докарано образованието ни? Ако Вазов беше жив, със сигурност би написал нова епопея, но възхваляваща всеобщата простотия, която най-напред е попарила т.нар. ни образование! Жалко, болно и безперспективно образованите хора вече са 90% от населението ни!
  • То
   Точно
   12 -1
   21:13, 7 сеп 2020
   Дотам е докарано,за съжаление.Докараха го некадърни директорки,назначени с конкурси цинизъм и порнография.Тия жалки изчадия искат да не задаваш въпроси,да те тъпчат, да те мачкат и унижават.И още по-страшно е,че едно от тия изчадия не е извикано на разговор да му дръпнат юздите.Скоро обаче ще се отприщи учителският гняв.това повече не се търпи.Овластени селски пръчки,разпасали каиша за учителя-стойностния,истинския,а за подлогите им само облаги.Един урок не са показали,едно класирано дете нямат.Някой искаше да им пикае на фасона,на дипломите и на номерата но кръщелните свидетелства.По-скоро да го направи.И ония серсеми,дето само думата баланс им е в устата,да се стягат.Идат,на караямач са.
 • 5
  Му
  Мутри вън
  12 -2
  20:29, 7 сеп 2020
  Мутреса Мутресова продължава да съсипва едно старо и хубаво училище. Побърка се от назначения на подлоги и некадърни кадри - без стаж, без дипломи, без обща култура, без социални умения и без знания по предметите. Как такива "учителки" ще работят с деца. Мутресо смотана - това да не са ти тайните оперативки, на които се събирате и нарочвате кого ще тормозите, кого ще подигравате, кого ще изгоните, кого ще изядете. Мутро Харманлийска - да ти се връща на теб, на дъщеряти и сина ти, на внука ти. Всичката мръсотия дето не спираш да я правиш - стократно да ти се върне.
  • ИТ
   И то по-скоро
   9 0
   21:24, 7 сеп 2020
   Тази героиня от горния коментар и лирата от Орфей да не са рода?
 • 6
  Та
  Тази
  7 -1
  21:55, 7 сеп 2020
  Несъмнено това ще се стовари върху тази госпожа, има закон: на всяко действие-противодействие, за всяко идиотско начинание-философско оправдание! Госпожо директор, срамота!
 • 7
  Пу
  Пумата
  13 -1
  22:28, 7 сеп 2020
  Има ценоразпис при Христина Боева и Станчо Тъпото. Посредник Динко Тенев и веселата вдовица.
  • Пи
   Питам
   4 0
   09:32, 8 сеп 2020
   Ще се явявам на конкурс за директори,нямам знания,умения и компетентности,но имам 30 бонбона.Търся късметлията
 • 8
  Ка
  Кака Захаринка от Махалата
  10 -1
  22:52, 7 сеп 2020
  Не е важно кво си учил и колко.
  Важно е да можеш да вдигаш краката като
  Ветеринарката или Простата Кърджалйиска пеперуда
  • Пи
   питаща и не вярваща
   1 -5
   23:24, 7 сеп 2020
   Како Захаринке,да не си им светила? Виж коментара
  • До
   До питаща и невярваща
   4 0
   09:23, 8 сеп 2020
   Ами няма да вярваш,от истината боли оная част от тялото,която се разделя на 2 равни половини.И когато ви кажат истината,орете и сте честни само в ушите.Браво, бай Захарине,да има повече като тебе
 • 9
  За
  Захарин БАЙ
  8 0
  23:43, 7 сеп 2020
  Не им е светила кака ти Захаринка аз съм ги светнал тях

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
22 сеп 2020

Случаен виц

Последни новини