От х:

Днес в x:

2 °C

Свободни места за учители в училища и градина преди старта на новата учебна година

Десетки свободни места за учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково преди старта на новата учебна година. Търсят се педагози, както в училища, така и в детска градина.

Обявени са места за учител по история и БЕЛ, по изобразително изкуство, по химия и опазване на околната среда и биология, по професионална подготовка, лектор по география и икономика, лектор по биология и химия, учител по история, география и физическо възпитание, учител по озеленяване и цветарство - 252 часа, по музика и изобразително изкуство, по английски език, по физическо възпитание и спорт, по испански език. Търсят се двама учители в прогимназиален етап – в ЦОУД и в ЦДО, както и начален учител. Място има за учител в детска градина със специална педагогика или дефектология. Свободна позиция има и за помощник-директор - учебна дейност.

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Не
  НЕ лъжете
  30 -2
  13:19, 7 сеп 2020
  Местата отдавна са запазени за тяхни хора, просто ги обявяват проформа! Да мине номера, заблуждават ви, не вярвайте г-да учители!
  • Ба
   бай Шиле
   22 -2
   15:57, 7 сеп 2020
   И не само за учители, след изгонването на неудобните, всички обявени места са за предварително определени хора на ГЕРБ. Дори има институции, където се разкриват проформа работни места само и само да се назначи човек от партията на Винету. Ето защо ОСТАВКА до дупка !
  • До
   До бай Шиле
   5 -2
   22:36, 7 сеп 2020
   Щях да си затворя очите за партийния цвят
   ако
   не бяха прости като вожда им Винету (Да ме извинят индианците)
   ......
   А децицата
   на 7 години си говорят на пуцко и купиле
 • 2
  Вя
  Вярно и точно
  17 -1
  18:27, 7 сеп 2020
  Местата вече са заети.Нашите са нагласени,конкурсите и интервютата са измислени.Не вярвайте,оная селска пръчка всичко е измислила
 • 3
  Проста некадърна магистрална Рошла търси работа като заместник директор АСД - догодина може и за директор! Не умее нищо, освен да лиже директорски задници. Проста като г-ъз! Малоумна и нахална! Притежава всички порочни качества да обслужва мъжете в колектива! Напълно безплатно - за спорт и слава!
 • 4
  Уч
  Учители
  17 -2
  20:24, 7 сеп 2020
  Дотам ли вече е докарано образованието ни? Ако Вазов беше жив, със сигурност би написал нова епопея, но възхваляваща всеобщата простотия, която най-напред е попарила т.нар. ни образование! Жалко, болно и безперспективно образованите хора вече са 90% от населението ни!
  • То
   Точно
   12 -1
   21:13, 7 сеп 2020
   Дотам е докарано,за съжаление.Докараха го некадърни директорки,назначени с конкурси цинизъм и порнография.Тия жалки изчадия искат да не задаваш въпроси,да те тъпчат, да те мачкат и унижават.И още по-страшно е,че едно от тия изчадия не е извикано на разговор да му дръпнат юздите.Скоро обаче ще се отприщи учителският гняв.това повече не се търпи.Овластени селски пръчки,разпасали каиша за учителя-стойностния,истинския,а за подлогите им само облаги.Един урок не са показали,едно класирано дете нямат.Някой искаше да им пикае на фасона,на дипломите и на номерата но кръщелните свидетелства.По-скоро да го направи.И ония серсеми,дето само думата баланс им е в устата,да се стягат.Идат,на караямач са.
 • 5
  Му
  Мутри вън
  12 -2
  20:29, 7 сеп 2020
  Мутреса Мутресова продължава да съсипва едно старо и хубаво училище. Побърка се от назначения на подлоги и некадърни кадри - без стаж, без дипломи, без обща култура, без социални умения и без знания по предметите. Как такива "учителки" ще работят с деца. Мутресо смотана - това да не са ти тайните оперативки, на които се събирате и нарочвате кого ще тормозите, кого ще подигравате, кого ще изгоните, кого ще изядете. Мутро Харманлийска - да ти се връща на теб, на дъщеряти и сина ти, на внука ти. Всичката мръсотия дето не спираш да я правиш - стократно да ти се върне.
  • ИТ
   И то по-скоро
   9 0
   21:24, 7 сеп 2020
   Тази героиня от горния коментар и лирата от Орфей да не са рода?
 • 6
  Та
  Тази
  7 -1
  21:55, 7 сеп 2020
  Несъмнено това ще се стовари върху тази госпожа, има закон: на всяко действие-противодействие, за всяко идиотско начинание-философско оправдание! Госпожо директор, срамота!
 • 7
  Пу
  Пумата
  13 -1
  22:28, 7 сеп 2020
  Има ценоразпис при Христина Боева и Станчо Тъпото. Посредник Динко Тенев и ****************.
  • Пи
   Питам
   4 0
   09:32, 8 сеп 2020
   Ще се явявам на конкурс за директори,нямам знания,умения и компетентности,но имам 30 бонбона.Търся късметлията
 • 8
  Ка
  Кака Захаринка от Махалата
  10 -1
  22:52, 7 сеп 2020
  Не е важно кво си учил и колко.
  Важно е да можеш да вдигаш краката като
  Ветеринарката или Простата Кърджалйиска пеперуда
  • Пи
   питаща и не вярваща
   1 -5
   23:24, 7 сеп 2020
   Како Захаринке,да не си им светила? Виж коментара
  • До
   До питаща и невярваща
   4 0
   09:23, 8 сеп 2020
   Ами няма да вярваш,от истината боли оная част от тялото,която се разделя на 2 равни половини.И когато ви кажат истината,орете и сте честни само в ушите.Браво, бай Захарине,да има повече като тебе
 • 9
  За
  Захарин БАЙ
  8 0
  23:43, 7 сеп 2020
  Не им е светила кака ти Захаринка аз съм ги светнал тях

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
21 яну 2021
Последни новини