От х:

Днес в x:

20 °C

Търсят 10 опитни програмисти и компютърен техник в Хасково

Свободни работни места за 10 програмисти за софтуерни проложения обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Необходимо е кандидатите да имат средно или висше образование, но и минимум 1 година професионален опит.

В сводката на Агенцията по заетостта има обява за сервизен техник - компютри, за училищен психолог, образователен медиатор. Търсят се 50 монтажници на производствена линия, 15 продавач-консултанти, шофьор на камион за сметосъбиране с категория „С”, спедитори.

Места има още за международни шофьори, готвачи, сервитьори, куриери, общи работници, водопроводчици.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Съ
  Сър Пичук
  41 -1
  11:25, 20 окт 2019
  В кв.Република е пълно с такива специалисти, има и ядрени физици за Адронния колайдер в ЦЕРН.
 • 2
  Ра
  Работа, работа, работа
  39 -1
  11:29, 20 окт 2019
  Фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД, собственик на ресторант УНО ПИУ, уволнява служители като ги съди за обезщетение. Служител на фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД ,след като подава молба-предизвестие за напускане бива осъден да заплати 1 530 лева на Пицария Уно Пиу собственост на Цвети Лалов. Схемата е следната , служителят подава молба за прекратяване на трудовото правоотношение с предизвестие, но не получава входящ номер от счетоводството на УНО ПИУ.Служителят е на работа до изтичане на предизвестието но получава обаждане от работодателя си да не се явява повече на работа.Явно е че човека е започнал работа в УНО ПИУ , не му е харесало и е решил да напусне по собствено желание с предизвестие. Но вместо да му прекратят трудовото взаимоотношение , те го уволняват дисциплирано и го съдят за обезщетение.
  Така работи мафията на сервитьорите Гаргов-Лилянов-Цвети Лалов. И е странно как купените медии мълчат , за това какво се случва с работещите в сектор ресторанти и заведения в града. Който не вярва , нека да прочете решението на Хасковският съд.
  http://haskovo.court-bg.org/img/File/Img/M%2005%202019%20GRA/00634519_16641519.htm
  • Ра
   Разследващ полицай
   40 -1
   11:41, 20 окт 2019
   Явно Уно Пиу така си прави оборота, като съди работниците си пицари, сервитьори, готвачи, салатиери и хигиенисти. Почти никой не ходи там, не случайно Лиляновците искаха да затварят ресторанта на Ана-Мария отсреща, за да могат да имат оборот. Гаргов докато беше в общината се беше заел с това. Всичко което прави гербавата мафия е да си създава монопол. Единствената и цел е да затрие всички малки и средни търговци и да останат да продават само те.
  • Ма
   Мафия
   30 -1
   11:47, 20 окт 2019
   Това е схемата ГЕРБ, роби до ГРОБ. Вижда се че Гербаджийте са много хуманни с персонала си. Трябва да работят в условия на робски труд, да ги навикват като добитък, че да не си помислят че могат да имат човешко достойнство и на края и да си платят за цялото това удоволствие че са на работа при "чорбаджии" ГЕРБ.
  • Ch
   chopi
   6 0
   23:16, 20 окт 2019
   наеми си добър адвокат и гледай хубаво какво подписваш...зомбюл си прави удобни договори които използва срещу неудобни роби
 • 3
  Ха
  Хасбулатов
  30 -3
  12:33, 20 окт 2019
  Няма ли кой да им тегли по един бой на тия тримата хубавци
 • 4
  Пр
  предложение
  29 0
  15:17, 20 окт 2019
  Обръщам се към сайта да пуска от време на време някаква тема под която могат да се коментират "героите" от изборите.Разбрахме, тия за които се плаща не можете да ги пуснете с коментари.Обаче смилете се над нас и пускайте възможност да си кажем нещо за някого че като гледам какви малоумни кандидати има и свят ми се завива.Хайде да се уважаваме, нали? Те ни говорят глупости пък ние хич
  • Съ
   Сър Пичук
   19 0
   16:04, 20 окт 2019
   Не чакай да те допуснат да коментираш статия за изборите,можеше да го направиш и в тази.Аз ти прочетох коментара,одобрих го, ще го направи и друг и ще си създадем собствена тема за коментари различна от тази която ни налагат и не ни допускат да коментираме хубостниците,които искат да ни управляват ,но нямаме право да ги обсъждаме.Свобода на словото какво да правиш.
  • Из
   Избори
   14 0
   20:34, 20 окт 2019
   Ами те кадрите на Герб , които уж бяха ги напускат. Мариана Митева от Бюрото по труда уж назначена от Герб гледаме я в листата на друга партия.
   Господин Дечев следиш ли си кадрите?
 • 5
  Пр
  предложение
  10 0
  15:19, 20 окт 2019
  .. не можем да отвърнем на техните фантазии
 • 6
  Бу
  буба
  9 0
  19:18, 20 окт 2019
  това го има само в България
 • 7
  То
  тони
  15 -1
  08:39, 21 окт 2019
  Толкова ли не разбрахте,че Г-н Дечев е един послушник, дори децата от детската градина го знаят.
  Децата от детскат аградина знаят,че Делян Добрев НАРЕЖДА , Дечев СЛУША.
  А това за мафията на ГЕРБ го има и ще го има.
  Те са един кръг от хора и ако навлезеш в тяхната територия или си вън или трябва да им слугуваш.
  Вие избирате и преценяте.
  • Съ
   Съгласен съм
   7 0
   11:38, 21 окт 2019
   За съжаление си прав.Току що прочетох интервюто с Кръшков,отврат.Влезнал в листата на ГЕРБ защото имал лична кауза,ремонта на общежитието на езиковата,....Делян Добрев много помагал и за това Кръшков се обърнал към него,Добрев пък предложил на Кръшков да влезе в листите на ГЕРБ и от там да работи за каузата си...???!!!Бля,бля,бля.Ако имаше държава тя трябваше да е ремонтирала общежитието отдавна и не е работа на Добрев да урежда финансиране на ремонта.Отвратително, но те така работят ,когато си свършат работата която са длъжни да изпълнят,вземат заплати за това и е тяхно задължение да ни я представят като подарък свише.На Кръшков ще кажа една известна мисъл:Пътят към ада е постлан с добри намерения.Да се надяваме ,че няма да е новият Тома Биков или Антон Тодоров . Може и да се заблуждавам,но ми се струва че Хасково нет се е превърнал в предизборен плакат на ГЕРБ.
 • 8
  Ис
  Истината е една
  4 0
  15:29, 21 окт 2019
  В цялата държава липсват умните и мислещите.... Защо ли избягаха от родината си?
 • 9
  ??
  ???
  3 0
  15:36, 21 окт 2019
  Ще си търсят още дълго време, в "Република"...:)

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
15 юли 2020
Последни новини